Sohbet Türkiye de Telefon Satışları

ByKaraca

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlker
Cihazım
Elime ne geçers
Meslek
Teknoloji Editörü
Konular
380
Samsung iPhone Huawei gibi duruyor şuan GM ne alemde bilmiyorum ama eskisi gibi satmadığı kesin. 3000 Liraya çıkardığı telefonu enflasyonla cart curt kapsamında 2000 liraya düşürdü(!) şimdi 1600 lira civarında fiyatı var :D İyi satsalar fiyatı indirmezlerdi bence. Ben bu arada Türkiye ve Dünya piyasasında en çok HTC ye üzüldüm. İnanılmaz bir firmaydı. Kesinlikle sektörün ötesinde bir kaliteye sahiplerdi. Bazen aklımı hala çeliyorlar. U12+ çok başarılı bir cihaz :) Fiyatlar makul kalırsa ve operatör kanadına da girerse Xiaomi firmasını da üst sıralarda görebiliriz ülkemizde de. Türkiye müdürleri vs ne düşünüyor planları neler merak ediyorum

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Teşekkürler hocam..izninizle bir sorum olacak size....Xiaomi den önce hangi marka ve model kullanıyordunuz ve Xiaomi ile nasıl tanıştınız, yani direk ucuz telefon diye almadığınızı düşünmek istiyorum, bir yerde gördünüzmü vs?

Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
1998 yılında 5 ay para biriktirip o günün parası ile 500 dolar verip aldığım ilk telefonum; Samsung Sgh 600'ün 3 yıl sonra çöp olduğunu görünce, bir daha telefona çok para vermemeye karar verdim hocam... Hep alışılmışa meydan okuyan biri olarak, sürüden ayrıldım ama kurtlara da yem olmadım. :)

Siemens
Motorola
Minton
Samsung
HTC (wp)
Lenovo p70
Xiaomi (üç değişik modeli) telefonları kullandım...

Lenovo da, benim felsefeme uygun telefondu ancak, Xiaomi daha da uygun olduğu için tercih ediyorum... ;)

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
1998 yılında 5 ay para biriktirip o günün parası ile 500 dolar verip aldığım ilk telefonum; Samsung Sgh 600'ün 3 yıl sonra çöp olduğunu görünce, bir daha telefona çok para vermemeye karar verdim hocam... Hep alışılmışa meydan okuyan biri olarak, sürüden ayrıldım ama kurtlara da yem olmadım. :)

Siemens
Motorola
Minton
Samsung
HTC (wp)
Lenovo p70
Xiaomi (üç değişik modeli) telefonları kullandım...

Lenovo da, benim felsefeme uygun telefondu ancak, Xiaomi daha da uygun olduğu için tercih ediyorum... ;)
Hocam teşekkürler ancak en can alıcı soruma cevap göremedim ne yazık ki?drunk~~Idea~~wasntme~~

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Parası çok olanlar İphone alır, telefondan anlamayan ama yine parası olanlar Samsung ve Huawei cihazlarının amiral gemilerini alırlar, telefondan anlamayan orta halliler Samsung ve Huawei ve diğer markaları alırlar, Akıllı olanlar ise Xiaomi alırlar

Birde yıllarca İphone kullanıp da sonradan aklı başına gelenler de Xiaomi alıyorlarhaha--haha--

Güzel özetlemişsiniz hocam..
Ben hayatımda Nokia ve Xiaomi dışında sadece IPhone 4s kullanmıştım.. Xiaomi Mi4 ilk Android cihazım..
Nasıl aldım Xiaomi'yi, biraz bakındım şöyle nedir, ne değildir derken forumu gördüm.. Üye oldum, cantara hocam belki hatırlar bilemiyorum 27 ay oldu..
Kendisine özelden mesaj atmıştım sağolsun hemen dönmüştü, biraz konuştuk, bende ilk Android cihazımı Mi4 olarak kullanmaya başladım. Tekrar teşekkür ederim kendisine verdiği bilgiler, destek konusunda.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Hocam teşekkürler ancak en can alıcı soruma cevap göremedim ne yazık ki?drunk~~Idea~~wasntme~~

Direkt ucuz diye tercih etmedim hocam, tasarımı, bataryası, arayüzü diğer etkenler oldu... Ama şu var ki, üst seviyede telefon tercihim olsaydı ki öyle bir tercihimin olacağını zannetmiyorum ama bu telefon Xiaomi olmazdı, ülkemiz için aşırı sorun var, forumdaki durum onu gösteriyor maalesef.

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Direkt ucuz diye tercih etmedim hocam, tasarımı, bataryası, arayüzü diğer etkenler oldu... Ama şu var ki, üst seviyede telefon tercihim olsaydı ki öyle bir tercihimin olacağını zannetmiyorum ama bu telefon Xiaomi olmazdı, ülkemiz için aşırı sorun var, forumdaki durum onu gösteriyor maalesef.
Hemfikiriz hocam.. Gidip şahsen büyük rakamlar vermem xiaomi markasına, ha ilerde düzelir bu durum ülke için, o zaman ayrı. Ama şu an ciddi risk.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lacost

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
5
iPhone ve Samsung dışında bütün telefonları kullanmissimdir En son kullandığım telefon Asus zenfone 6 Z001 ben telefon piyasinda ünlü markaların değilde orta segment ile alt segment kullanmayı tercih ederim Rekabetçi firmaları severim şu anda Huawei , Xiaomi Asus bu firmalar kendi aralarında rekabet icindeler Ben im Xiaomi secmemdeki faktör xiaominn duyulmamış olması reklam vs ,hiç bir şeyi yok Türkiye'deki telefon satışlarına gelirsek iPhone Samsung G eneral Mobile İyi forumlar Not : Teknoloji nin hızına yetişilmez

Üst Alt