Mod Turkish-Ad-Hosts Magisk Modülü

bekobaba142

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Beko
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
23
Hocam bazı sitelerde adblock iptal et diye pop up çıkıyor ve içeriği göstermiyor. Onu engellemek için şöyle bir dosyası buldum. Bunu nasıl ekleriz sizin modüle?

blackandwhite23

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
cc
Cihazım
mi 9
Konular
11
symbuzzer hocam kusura bakmayın rahatsız ediyorum, ben bu test sayfasına girdiğimde çalışmıyor olarak görüntülüyorum fakat bu sitede olsun farklı sitelerde olsun gördüğüm reklamlar artik yok tam anlamadım çalışıyor aslında ama test sitesinde niye çalışmıyor diyor :D

symbuzzer

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali BEYAZ
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
30
Hocam bazı sitelerde adblock iptal et diye pop up çıkıyor ve içeriği göstermiyor. Onu engellemek için şöyle bir dosyası buldum. Bunu nasıl ekleriz sizin modüle?
ne yazık ki hosts methodunda bu mümkün değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

symbuzzer hocam kusura bakmayın rahatsız ediyorum, ben bu test sayfasına girdiğimde çalışmıyor olarak görüntülüyorum fakat bu sitede olsun farklı sitelerde olsun gördüğüm reklamlar artik yok tam anlamadım çalışıyor aslında ama test sitesinde niye çalışmıyor diyor :D
başka bir engelleyici, tarayıcı veya dns kullanıyor olabilir misiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

modülün çalışmadığını belirtenler daha detaylı bilgi vrebilirler mi acaba? mesela cihaz, android sürümü, rom, root metodu,temiz kurulumun denenip denenmediği, başka hangi modüllerin yüklü olduğu, test sayfasının sonucu vs

Üst Alt