- Adım
- - łŁКΞЯ -
- Cihazım
- Mi9T
- Konular
- 122
Yakaladım hocam, yarın ekleyecem. Teşekkür ederimDns'yi ekledim oyuna giriyorum hocam symbuzzer
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dns ekleyince çıkası gelmedi
Keşfetmek kısmı dışında göremedim reklam. Başka nerede var!Hocam botim uygulamasınada bakarsanız sevinirim
Ad break diye bi ince ekran gelip gidiyor hocamYakaladım hocam, yarın ekleyecem. Teşekkür ederim
Evet. Ona yapabilecek bir şey yok. Bence sadece o geliyordu. Onu hosts dosyası ile düzeltmek mümkün değilAd break diye bi ince ekran gelip gidiyor hocam
Alt kısımda da reklam beliriyordu ara sıra geldiği de olmuştuEvet. Ona yapabilecek bir şey yok. Bence sadece o geliyordu. Onu hosts dosyası ile düzeltmek mümkün değil
Sohbetler kısmında çıkıyor hocamYakaladım hocam, yarın ekleyecem. Teşekkür ederim
Keşfetmek kısmı dışında göremedim reklam. Başka nerede var!
Şimdilik görmedim hocam, emeğinize sağlıkiLK3R! Vita Es Morte
Hem sudoku hem de kutu oyununda hiç reklam göremedim. Reklam görmeye devam ediyor musunuz hala?
Nazar değdi, açar açmaz reklam çıktı hocamŞimdilik görmedim hocam, emeğinize sağlık
Bende ısrarla görünmüyor. Size de özelden dns adresi atsam onu ekleyip öyle oyuna girseniz?Sohbetler kısmında çıkıyor hocam
Yine size de özelden dns adresi atsam onu ekleyip öyle oyuna girseniz?Şimdilik görmedim hocam, emeğinize sağlık
Nazar değdi, açar açmaz reklam çıktı hocam