- Adım
- Not Found
- Cihazım
- Poco X6Pro
- Meslek
- Mod
- Konular
- 320
İyi forumlar.
6 yıllık Vodafone abonesiydim. Dün itibariyle Turkcell'e gectim. 6 yıl icinde Vodafone'un özellikle RED tarifelerinin ilk çıktığı zamanlarda cok çok memnun kaldim. Ücretsiz vale,kahve,sinema bileti vs derken cezbetti herkes gibi beni de. Son 2 yildir da ne kampanya ne fiyat ne de cekim konusunda tatmin etmedi. Bu 2 yilda da Turkcell fiyatları gerçekten cok arttı. 2019'un sonuna geldigimiz Turkcell nedenini bilmesem de 25-60 tl arasi uygun tarifeler cikardi. Ben de faturali olarak Gnc Avantaj 6Gb+3Gb(sosyal medya paketi) paketine geçtim. Sınırsız Fizy MB'si de paketin icinde var. Ücret yalnızca 34TL.
Ayrıca xaoimi redmi note 7 , mi 8 lite ve suan kullandığım Mi 9'da Vodafone speed testlerinde 4,5G FULL cekmesine rağmen 17-20 mb'lik download , 4-5 mblik uploadlar aliyordum.
Turkcell'e gectim ve download ve upload hızım gorseldeki gibi. Cidden bu kadar fark bekliyordum. Bulunduğum yer TRABZON.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hayırlı olsun. Günlerdir git gel yaşıyorum. Telekom iyicene bıktırdı. İnternet sitelerini gezmeye başlıyorum ama tarifelere bakınca kendimi geri çekiyorum. Çok sıkıntılı Turkcell ile vodafone. Hep şart koyuyorlar, biri internetin yarısı sosyal hesaplar diğeri 2 yıllık kalma şartına 2 yıl ek internet geriye kalan 1 yılda çok düşük internet..