- Adım
- Murat
- Cihazım
- Samsung Note10+
- Konular
- 21
Numara taşımada çok avantajlı fiyatlar var turkcellde. Mesela 10 gb, 1000 dk, 100 sms 44 tl şu an
Hız ve kaliteyi superbox da da verselerİyi forumlar.
6 yıllık Vodafone abonesiydim. Dün itibariyle Turkcell'e gectim. 6 yıl icinde Vodafone'un özellikle RED tarifelerinin ilk çıktığı zamanlarda cok çok memnun kaldim. Ücretsiz vale,kahve,sinema bileti vs derken cezbetti herkes gibi beni de. Son 2 yildir da ne kampanya ne fiyat ne de cekim konusunda tatmin etmedi. Bu 2 yilda da Turkcell fiyatları gerçekten cok arttı. 2019'un sonuna geldigimiz Turkcell nedenini bilmesem de 25-60 tl arasi uygun tarifeler cikardi. Ben de faturali olarak Gnc Avantaj 6Gb+3Gb(sosyal medya paketi) paketine geçtim. Sınırsız Fizy MB'si de paketin icinde var. Ücret yalnızca 34TL.
Ayrıca xaoimi redmi note 7 , mi 8 lite ve suan kullandığım Mi 9'da Vodafone speed testlerinde 4,5G FULL cekmesine rağmen 17-20 mb'lik download , 4-5 mblik uploadlar aliyordum.
Turkcell'e gectim ve download ve upload hızım gorseldeki gibi. Cidden bu kadar fark bekliyordum. Bulunduğum yer TRABZON.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Ttnet aboneligim 3 ay kaldi. Superbox'a gevmeyi düşünüyorum. Onunla twichte yayin yapmayı da düşünüyorum ama ne kadar hiz verebilir superbox bilemiyorum.Hız ve kaliteyi superbox da da verseler
Dikkat et hacım ilk başlarda iyiydi ancak şuan kısıtlama var gibi iki kişi nete giremez olduk. Alt komşum da da var onun hiç çekmiyorTtnet aboneligim 3 ay kaldi. Superbox'a gevmeyi düşünüyorum. Onunla twichte yayin yapmayı da düşünüyorum ama ne kadar hiz verebilir superbox bilemiyorum.
İlginçTürkcell de mobil veriyi açıp kapatmanız yaklaşık 200 MB harcıyor size nasıl yetiyor ki ben 15 GB Turkcell tarifesi kullandım 65 TL ama hiçbir zaman yetmedi 100 TL falan geliyordu o yüzden türk telekoma geçtim hızı biraz yavaş ama en azından faturamı aşmıyorum
Hocam siz ilk ay deneyin hızı çok iyi ona diyecek yok fakat su gibi internet harcıyor Hele Instagram a girip çıkmak bile bir sürü internet götürüyorİlginç