Turkcell'in yaptığı bir hizmettir. Kullanmak veya kullanmamak sizin elinizde. Telesekreter hizmetini devredışı bırakırsanız size sesli mesaj gönderemezler ancak başka birisi bu mesajı almak isteyebilir. Kaç senedir bu hizmet var zaten. Bip sesini duymadan önce kapattığınızda sesli mesaj bırakmıyor ücret de tahsil edilmiyor kimseden. Kapatmak için fazlasıyla yeterli süreniz de var. Kaç senedir ben de kullanıyorum ancak hiçbir zaman ücret tahsil edilmedi hattımdan. Daha dikkatli kullanırsanız o ücret sizden de alınmayacaktır.
( 25 senedir turkcell kullanıyorum ) alınmaca kızmaca yok tartısıyoruz
Ben anlatamıyorum galıba
Bu hizmet sekreter servısı adı altında ilk etapda ücretli idi kimse almayınca herkeze ücretsiz olarak tanımlamışlar aynı müsteri hizmetleri gibi yazmışsın kapat kardeşim dinlemeden olurmu böyle.Mesaj bırakmadıgım halde bip sesini dinledigim için para yazılmış yukarda fotograflı kanıtı var..
Türkcell ve benzeri şirketler çıkan kanunlar yüzünden ( bu kanunlarda vatandaşı korumuyor hep yüzeysel ) vadandaşı dolaylı yönden nasıl kazıklarım diye bu tür yoları bulmuşlar.Yukarda arkadaş güzel anlatmış.
1.Onayım olmadan bana bunu tanımlayamaz
2.Ben iptal etsem dahi karşı kişinin sekreter sevisi açıksa ücreti bana yazıyor karşı tarafa deyil
Unutmayın çuvaldız sizede batabilir
Kanunmuş hangi kanun BTK ' ya şikayet ettim ben çözüm bulmasını beklerken benim yazdıgım şikayeti Btk almış turkcelle göndermiş türkcelin cevabını almış bana gödermiş sadece aracılık yapmış sonuç sıfır
Telefona gelen mesajlar için Gümrük.T.B şikayet ettim her şeyi yolladım 6 aydır kıpırdanma yok.
Alan ve Veren razı olan vadandaşa oluyor
Güzel bir ali-cengiz oyunu daha internetten araştırıyorum telefona gelen mesajları nasıl engellerim diye uzatmayayım engellemek istiyorsanız buraya tıklayıp isaretleyip onay verin diyor geliyorsun bu ekrana okumazsan kırmızı yazıyı ( kırmızı işareti ben koydum ) yandın hepsine onay vereceksin ordaki yazı ali - cengiz oyunu işte yazmışki almak istiyorsan yazsana almak istemiyorsan boş bırak ve onayla...Benim ilk etapda kafam karıştı gelmemesi için bunları tıklamammı lazım yoksa tıklamamammı lazım
Tekrar kanıt sunayım Benim sekreter servisi iptal Mesajda bırakmadım ( herhalde nefes alıp vermemi mesaj kabul edıyorlar ) ama bu sefer insaf etmişler 69 kuruş yazmışlar normalde 1.95 yazarlardı
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir