Soru Turkcell mi Vodafone mi Turk Telekom mu ?

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Genel kanıya şiddetle katılıyorum ve fiyat performans diyerekten katiyen TÜRK TELEKOM diyorum...
'kariyen' hiç bir zaman, asla anlamında da kullanılmakta, Siz hangi anlamda kullandınız?

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

by_colakoglu

Vatan toprağı kutsaldır, kaderine terkedilemez.
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Habil
Cihazım
Redmi note 4
Meslek
Elektronik tekn.
Konular
15
'kariyen' hiç bir zaman, asla anlamında da kullanılmakta, Siz hangi anlamda kullandınız?

Kesinlikle anlamında kullandım hocam. Keske baska kelime tercih etseydim :) kafa karışıklığına yol açmamış olurdum.
[doublepost=1515186373,1515186079][/doublepost]

Her mesajınızı gördüğüm de altta mi max 2 den gönderildi diye yazıyor... Dün Cepport tan arkadaşıma aldım... Zaafim var cihaza sizin mesajlardaki mi max 2 den gönderildi yazısı en sinunda banada aldıracak cihazı...:)

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Kesinlikle anlamında kullandım hocam. Keske baska kelime tercih etseydim :) kafa karışıklığına yol açmamış olurdum.
[doublepost=1515186373,1515186079][/doublepost]
Her mesajınızı gördüğüm de altta mi max 2 den gönderildi diye yazıyor... Dün Cepport tan arkadaşıma aldım... Zaafim var cihaza sizin mesajlardaki mi max 2 den gönderildi yazısı en sinunda banada aldıracak cihazı...:)
Sizin cihazınız künyenizde Redmi Note 4 yazıyor, eğer Snapdragonlu versiyon ise, hiç değiştirmeyin, zira benim de çok beğendiğim, ancak ekranının da küçük olması nedeniyle tercih etmediğim bir cihaz, ancak eğer SD li değilse, o zaman hiç düşünmeden Mi Max 2 alabilirsiniz...

by_colakoglu

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Habil
Cihazım
Redmi note 4
Meslek
Elektronik tekn.
Konular
15
Sizin cihazınız künyenizde Redmi Note 4 yazıyor, eğer Snapdragonlu versiyon ise, hiç değiştirmeyin, zira benim de çok beğendiğim, ancak ekranının da küçük olması nedeniyle tercih etmediğim bir cihaz, ancak eğer SD li değilse, o zaman hiç düşünmeden Mi Max 2 alabilirsiniz...

Redmi note 4 kullanıyorum sayın hocam SD li kıymetli değerlendirmeniz için çok teşekkür ederim. Eşim de GM discovery Elit var ve artık neredeyse iş görmüyor... Nasip olursa ona alırım artık mi max 2 yi

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Redmi note 4 kullanıyorum sayın hocam SD li kıymetli değerlendirmeniz için çok teşekkür ederim. Eşim de GM discovery Elit var ve artık neredeyse iş görmüyor... Nasip olursa ona alırım artık mi max 2 yi
Ben olsam boyut olarak daha zarif olanı eşime verir ve kendime Mi Max 2 alırdım, ama tabiki Siz daha iyi bilirsiniz....

Hakanya

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi Pro
Konular
4
Herkes Vodafone u kötüleyip durmuş. TT ucuz etin yahnisi gibi. 5 saniyelik videoyu açmaz. 10 liraya 10 GB verse ne olur kullanamadıktan sonra. Tabi bu bölgeden bölgeye değişir. Turkcell ise iyi evet ama o da kazığa bile bile oturmak gibi bir şey. Uçuk fiyatlar. Vodafone ise ikisinin arası gibi görüyorum ben. Şuan ki tarifem 49 liraya Red 10. Sınırsız konuşma, Bin sms, 10 GB net ayrıca çark çevirerek haftalık da 1gb veriyor oluyor en az 14 GB..Daha ne olsun. Xiaomi cihazlarda kullanmayın diyorlar da global cihazlarda sorun yok. Rn4 cihazım ile çatır çutur 4G ile bağlanıyorum.

by_colakoglu

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Habil
Cihazım
Redmi note 4
Meslek
Elektronik tekn.
Konular
15
Ben olsam boyut olarak daha zarif olanı eşime verir ve kendime Mi Max 2 alırdım, ama tabiki Siz daha iyi bilirsiniz....

Çok çok iyi fikir hocam. Redmi note 4 gerçekten güzel cihaz. Çokta titiz kullanırım tüm cihazlarimi fakat bugun gelen 8.1.4 beta guncellemesinden sonra pilde gözle görülür bir düşüş var. Benmi evham yapıyorum diye global foruma baktım, baya bir bu konuda selzeniş var. İns. Düzeltme gelir haftaya yoksa istemediğim halde kararlı ya döneceğim...

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Çok çok iyi fikir hocam. Redmi note 4 gerçekten güzel cihaz. Çokta titiz kullanırım tüm cihazlarimi fakat bugun gelen 8.1.4 beta guncellemesinden sonra pilde gözle görülür bir düşüş var. Benmi evham yapıyorum diye global foruma baktım, baya bir bu konuda selzeniş var. İns. Düzeltme gelir haftaya yoksa istemediğim halde kararlı ya döneceğim...
Eğer benim gibi Hasta değilseniz, kesinlikle kararlı da kalmanızı öneririm...yada Sizin cihazınız için Sayın Escobar1945 hocamızın düzenlediği Epic romu tavsiye edebilirim

by_colakoglu

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Habil
Cihazım
Redmi note 4
Meslek
Elektronik tekn.
Konular
15
Eğer benim gibi Hasta değilseniz, kesinlikle kararlı da kalmanızı öneririm...yada Sizin cihazınız için Sayın Escobar1945 hocamızın düzenlediği Epic romu tavsiye edebilirim

Hasta değilim ama hızla hastalanıyorum hocam... Hele sizin gibi ustaların yanında bulasmama imkanı zaten yok...:)

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Hasta değilim ama hızla hastalanıyorum hocam... Hele sizin gibi ustaların yanında bulasmama imkanı zaten yok...:)
O zaman geçmiş olsun demenin pek fazla bir anlamı yok, bari çok fazla ilerlemese dileyesim geliyor ama bulaştıktan sonra maalesef kendiliğinden ilerliyor bu meret..Allah yardımcınız olsun

Üst Alt