Soru Turkcell mi Vodafone mi Turk Telekom mu ?

Erol44

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
laedri
Cihazım
RedMi Note3
Konular
2
Sakn wodafone bulasmayin..ilgi yok tahhut bittimi sizin onayiniz olmadan uzatiyorlar.lanet okunacak bir hat wodafone..

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

beelink

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Faber
Cihazım
mi5x
Konular
0
Ben de burda yazılanların tam tersini deneyimledim ne yazık ki.Turkcell yüksek fiyatlara pek bi şey veremiyor, çocuk gibi salla kazan bip kullan muhabbetine giriyorsunuz bence paranızla rezil olmak (bip kullanıcılarının verileri ne oluyor asla bilemeyiz) gibi geliyor.Bulunduğum yerde türk telekom hiç çekmiyor şu an vodafone kullanıyorum red 10 tarifesindeyim whatsapp spotify facebook twitter internetten yemiyor ve bunun 10 gb da internet veriyor aylık 50 tl ödüyorum .bundan önceki hattım turkcelldi 50 liraya sadece 5 gb internetin oluyor komik bi rakam bip kullanmaya zorlaması da cabası.Vodafone red tarifelerini beğeniyorum müşteri hizmetleriyle de kötü bi deneyim yaşamadım hiç.Düşünen varsa öneririm
[doublepost=1514034081,1514033862][/doublepost]
2 Aydır TT kullanıyorum, öncesinde Vodafone vardı. Telefonumda 4g sürekli açıktır. Vodafone ile ortalama 5-6 saat ekran süresi alırken, TT a geçtikten sonra asgari 6 saat, ortalama 7+ saat ekran süresi alıyorum.

Vodafone ile çekim sıkıntısı yaşadığım yerlerde TT ile sorun yaşamadım. Sadece eve giderken geçtiğim bir yer var, ordan ne zaman geçsem telefon çekmiyor. Hat-net kayboluyor.:?
Hocam bunun nedeni muhtemelen tt de 4g çekmiyordur 3g e alıyordur yoksa mantıklı açıklaması olamaz.

TheByALeX

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi Not 4X
Meslek
PLC Mekanik Bakım
Konular
25
Ben de burda yazılanların tam tersini deneyimledim ne yazık ki.Turkcell yüksek fiyatlara pek bi şey veremiyor, çocuk gibi salla kazan bip kullan muhabbetine giriyorsunuz bence paranızla rezil olmak (bip kullanıcılarının verileri ne oluyor asla bilemeyiz) gibi geliyor.Bulunduğum yerde türk telekom hiç çekmiyor şu an vodafone kullanıyorum red 10 tarifesindeyim whatsapp spotify facebook twitter internetten yemiyor ve bunun 10 gb da internet veriyor aylık 50 tl ödüyorum .bundan önceki hattım turkcelldi 50 liraya sadece 5 gb internetin oluyor komik bi rakam bip kullanmaya zorlaması da cabası.Vodafone red tarifelerini beğeniyorum müşteri hizmetleriyle de kötü bi deneyim yaşamadım hiç.Düşünen varsa öneririm
[doublepost=1514034081,1514033862][/doublepost]
Hocam bunun nedeni muhtemelen tt de 4g çekmiyordur 3g e alıyordur yoksa mantıklı açıklaması olamaz.

Her operatör her yerde çekmeli diye bir kural yok Turkcell kaliteli ama dediğiniz gibi pahalı

Daha önce red 10 kullanıyordum
2000dk 1000 SMS 10 GB internet
Vodafone arasi sınırsız sabit hatlar sınırsız
Ama etrafımdakilerin çoğu Vodafone olduğu için dk Ler bitmiyordu üstüne 50 TL veriyordum

Şimdi TT kullanıyorum 1000 dk 1000 SMS 8 GB internet vergiler dahil 34 ödüyorum İzmir'de ikamet ediyorum gayet memnunum
Kalan 16 TL'nin üstüne 5 TL koyup eşimin faturasını ödüyorum

Not: 3 gündür TT kullanıyorum

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ertancetin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Mali Müşavir
Konular
63
Ben şu anda Turkcell kullanıyorum. Şimdi diğer hatları kullanmış biri olarak şunu söylemeliyim. İsterlerse 50 GB internet tanımlasınlar hattıma, yine de hızlı olmadıktan sonra benim için bir anlam ifade etmiyor. İndirme hızına takılmıyorum ben. Sadece tepki sürelerine takılıyorum. Örneğin instagrama girdiniz, resimlere bakıyorsunuz aşağıya doğru. O sırada işte o resimlerin yüklenmesini bekliyorsam eğer, internet ne kadar çok olursa olsun yavaştır benim için. İnternet dediğin akıcı olacak. Tepki süresi iyi olacak. O yüzden de tarifeleri şişirilmiş paketlerdense az ama kaliteliyi seçmenizdir. 10 GB Türk Telekom'lu olacağınıza 4 GB Turkcell'li olun, kafanız rahat olsun.

TheByALeX

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi Not 4X
Meslek
PLC Mekanik Bakım
Konular
25
Ben şu anda Turkcell kullanıyorum. Şimdi diğer hatları kullanmış biri olarak şunu söylemeliyim. İsterlerse 50 GB internet tanımlasınlar hattıma, yine de hızlı olmadıktan sonra benim için bir anlam ifade etmiyor. İndirme hızına takılmıyorum ben. Sadece tepki sürelerine takılıyorum. Örneğin instagrama girdiniz, resimlere bakıyorsunuz aşağıya doğru. O sırada işte o resimlerin yüklenmesini bekliyorsam eğer, internet ne kadar çok olursa olsun yavaştır benim için. İnternet dediğin akıcı olacak. Tepki süresi iyi olacak. O yüzden de tarifeleri şişirilmiş paketlerdense az ama kaliteliyi seçmenizdir. 10 GB Türk Telekom'lu olacağınıza 4 GB Turkcell'li olun, kafanız rahat olsun.
Instagram"a varsin 2 sn geç girsin
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

texstemer

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yasin
Cihazım
Mi 5s
Konular
23
Daha dün geçtim türksele paket içeriğim 25 tl 2gb internet 1000 sms 500 dk +5gb bip +5gb dergilik (gazete ve dergiler)+fizy(müzik ve video)premium üyelik internetinden yemiyor şuan 5gb internetim var salla kazandan gelenle birlikte şuan daha bipten felan Internet almadım şuan için bu ücret normal yani birde türkselli biri tavsiye kodu yolladığı taktirde 6 ay boyunca aylık 1 gb internet hediye edilecek

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TheByALeX

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi Not 4X
Meslek
PLC Mekanik Bakım
Konular
25
Faydalanmak isteyene 6 ay boyunca 6 GB

CF3N7C/YT7HWE/NXPWXZ

Son düzenleme:

ertancetin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Mali Müşavir
Konular
63
Ayrıca otomatik ödeme talimatına verirseniz turkcellde 2 gb da hediye veriyor.

kronik151

Hakkımızda hayırlısı
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RIDVAN
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
6
turkcell xiaomi markalı cihazlarla birebir uyum sağlayan tek operatör ve hızını gösteriyor pahallı ama adamlar işlerini sağlam yapıyorlar. üst mesajlardada bahsedildiği için bende bahsetmeyecem az gb ama kullanışlı olsun çok olupta kullanamadıktan sonra neme lazım.

ibere

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
5s plus
Konular
8
pttcell iyidir. gece 2-8 hız limiti yok sınırsız