Gcam [TÜRKÇE][SORUNSUZ] Google Kamera 7.3.018 - Urnyx05 2.5

Glorious

Teknoloji Delisi, Supporter
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Poco X4 Pro 5G
Konular
28
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Merhaba. IMX586 sensöre sahip cihazlar için 4k60fps video sabitleme özelliğinin bulunduğu, Slow motion ve Ön kamera video kaydının çalıştığı en sorunsuz Google Kamera çıktı. 60fps de video sabitleme 30fps e göre çok daha stabil çalışır.

GENİŞ AÇI

NORMAL KAMERA

TELEFOTO LENS

YÜKLEME TALİMATI
•İndirdiğiniz. apk uzantılı dosyaya tıklayın.
•Bilinmeyen kaynaklar uyarısına izin verin.
•Yükle butonuna tıklayarak yükleme işlemini tamamlayın.

KURULUM SONRASI ÖNERİLEN AYARLAR

->
Gece çekimlerinde üst menüyü açarak AWB seçeneğini etkinleştirmek daha güzel renk tonlarını elde etmenize yardımcı olur. Gündüz çekimleri için ise AWB seçeneğini kapatmalısınız.

Config İndirme Linki
BU CONFIG IMX582 YA DA IMX586 (MI9-MI9T-MI9TPRO-MI A3 VB.) CIHAZLAR ILE UYUMLU YAPILMISTIR.
DAHA FAZLASI ICIN BURAYI ZIYARET EDEBILIRSINIZ:

•.xml uzantılı config dosyasını yukarıdan indirin.
Dosya yöneticisini açarak ana dizine Gcam klasörü oluşturun.
Bu Gcam klasörünün içine Configs7 klasörü oluşturun.
İndirdiğiniz .xml uzantılı dosyayı Configs7 klasörünün içine atın.
•Google Kamera uygulamasını açın.
Alttaki resimde işaretli olan siyah alana çift tıklayın.

Açılan pencerede Configs7 klasörüne attığınız xml yi seçerek restore butonuna tıklayın.
İşlem tamamlanmıştır. Yeni ayarlarınızı güle güle kullanın.

ÖNERİ!
Google Camera için mutlaka ı yükleyin. Özellikle Google Camera 7, google fotoğraflar uygulaması ile entegre çalışıyor.
• Portre modunda çektiğiniz fotoğrafların arka bulanıklığının derecesini ayarlayabilirsiniz.
• Çektiğiniz ağır çekim videonun istediğiniz yerini ağır çekim istediğiniz yerini ise normal çekimde bırakabilirsiniz.
• Lens bulanıklığı modunda çektiğiniz resmin odak noktasını değiştirebilirsiniz.
• Fotoğraf düzenleme modundaki "Otomatik" ayar ile güzel renk tonları elde edebilirsiniz.
Not: Bu özellikler için Google Kamera> Ayarlar> Enable Google Photos seçeneğini etkinleştirmeniz gerekir.

- Mi9, OP7 serisi ve S9 Snapdragon'un ön kamerasında sabit videolar (teşekkürler Arnova) - vizör ezilmiş, ancak son videolar doğru
- aux lensleri kullanarak ayarları veya 4k videoları birleştirirken sabit kilitlenme (teşekkürler Namok)
- OP7 serisinde yavaş hareketin çökmesi düzeltildi (teşekkürler Arnova)
- Sabit küresel chroma denoise adresi (teşekkürler Burial)
- Desteklenen cihazlara tekrar 48 MP düğmesi eklendi (şimdi düzgün çalışıyor)
- Bir Astro fotoğrafını pozlama süresinin bitiminden önce durdurduğunuzda deklanşör düğmesinin gecikmesi düzeltildi
- Cihazların çoğunda, ayrıca MIUI'de de yavaş hareket düzeltildi (teşekkürler Arnova)
- 48 MP çözünürlükte pembemsi renk tonu düzeltildi (Burial teşekkürler)
Hocam RN7'de denemek için kurdum ve başarılı buldum. Genelde ekstra kamera seçenekleri açık olduğunda bunları RN7'de kullanmak uygulamadan atmasına sebep olurdu. Bu versiyonda böyle bir sorun olmaması beni çok şaşırttı. Sanırım yedek GCam uygulamam olarak kenarda durabilir :)

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162
Hocam note 8 pro içinde yapabilirmisiniz?
Yapmayı bilsem kesinlikle yapardım hocam angel~~
Fakat ben geliştirici değilim, sadece Google Kamera için telefonuma uygun ayarlar yapılandırıyorum.
Redmi Note 8 pro için bu konudaki google kamerayı ya da alttaki linkte bulunan google kamerayı denermisiniz?

Hocam RN7'de denemek için kurdum ve başarılı buldum. Genelde ekstra kamera seçenekleri açık olduğunda bunları RN7'de kullanmak uygulamadan atmasına sebep olurdu. Bu versiyonda böyle bir sorun olmaması beni çok şaşırttı. Sanırım yedek GCam uygulamam olarak kenarda durabilir :)
Hayırlı olsun hocam. angel~~ Sanırım bu sefer yaptıkları ayarlar her cihazda çalışacak şekilde.

Glorious

Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Poco X4 Pro 5G
Konular
28
Hayırlı olsun hocam. angel~~ Sanırım bu sefer yaptıkları ayarlar her cihazda çalışacak şekilde.
Kesinlikle katılıyorum hocam. Parrot'un GCam'ini kenara atamam o yüzden bu ona sağlam bir yedek olacak gibi :)

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
İlk mesaja, hangi telefon modelinde, hangi romda çalıştığı eklenebilrmi?

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162
İlk mesaja, hangi telefon modelinde, hangi romda çalıştığı eklenebilrmi?
Hangi telefonda çalıştığını ekleyebiliriz hocam. Fakat hangi romda çalıştığını ekleyebilmem mümkün değil.

Talhaokte

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Redmi note 7
Konular
45
Teşekkür ederim hocam. Beğenmenize sevindim. Benimde en sevdiğim sürümlerden biri bu. İyi dilekleriniz içinde teşekkürler angel~~

Rn7 de 48mp çalışmamakta hocam. 48mp sadece mi9 / T / pro cihazlarında çalışır. Ben kamera için modül kullanmıyorum hocam. Stock kameranın pro modu ve herhangi bir gcam yeterli benim görüşümce.
Anladım teşekkür 3derim, eski konularınızda camera2api modülünü görmüştüm de mesajlaşmalar da, ondan dolayı sorıyım dedim birine şiddetle önermişsiniz camera2api modülünü

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162
Anladım teşekkür 3derim, eski konularınızda camera2api modülünü görmüştüm de mesajlaşmalar da, ondan dolayı sorıyım dedim birine şiddetle önermişsiniz camera2api modülünü
Rica ederim hocam. angel~~
Redmi note 7 yi bırakalı uzun zaman oldu, Glorious hocam aktif olarak kullanıyor.

Hocam gcaminizi aktif kullanıyorum elinize sağlık.
Başlıktaki her şeyi ayrı yazar mısınız Tdk değilim ama :D
Tek kusur bu olsun hocam :D
Teşekkür ederim hocam. Her şey sorunsuz değilmiş demekki. :D

Desteklenen cihazlar listesi konuya eklenmiştir.

Glorious

Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Poco X4 Pro 5G
Konular
28
Camera2api modülü eskiden cihazlarda GCam'in çalışmasını sağlayan modül hocam. Bahsettiğiniz mesajlar eski mesajlar olabilir mi?

Rica ederim hocam. angel~~
Redmi note 7 yi bırakalı uzun zaman oldu, Glorious hocam aktif olarak kullanıyor.
RN7 göz bebeğim hocam. Daha iyi cihazlarla değiştirme fırsatım oldu bir kaç kez. Kendisinden bir türlü vazgeçemedim :D

Üst Alt