Gcam [TÜRKÇE][SORUNSUZ] Google Kamera 7.3.018 - Urnyx05 2.5

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162
Redmi Note 7 deneyenler var mı ?
İnternetiniz sınırlı değilse deneyebilirsiniz hocam siz. Fakat redmi note 8 de çalıştığı için redmi note7 de de çalışacaktır. angel~~

mevcetin hocam, belki inanmazsınız, ki GCam konularında da her zaman deneyim paylaşırım. Ağır çekim çalıştı yahu. Bildiğiniz ağır çekim çalışıyor. Şoktayım haha-- verdiğiniz config linkinden RN8 için uyumlu configleri yükledim. Mükemmel inlove~~
Akşam olunca Night Shift modunda da paylasacafim, yorumu güncellerim.
Fotoğraf çekmek isterken ilk gördüğüm şey salyangoz oldu ama neyse :)

Ellerinize sağlık, çok teşekkürler.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Teşekkür ederim hocam. Attığınız fotoğlarda renk tonları gayet güzel. Gece çekimi hakkındaki yorumlarınızı da bekliyorum angel~~

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
156
Mevlüt hocam,

Yasaktan birkaç saat önce plansız olarak Üsküdar'a gittim bir iki tane Night Shift çekme fırsatım oldu. Daha fotoğraf ayarı falan yapmayı bilmiyorum. Gelisecegim inşallah. :) fotoğraftaki erkek de benim otizmli kardeşim olur :)
mevcetin

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Mevlüt hocam,

Yasaktan birkaç saat önce plansız olarak Üsküdar'a gittim bir iki tane Night Shift çekme fırsatım oldu. Daha fotoğraf ayarı falan yapmayı bilmiyorum. Gelisecegim inşallah. :) fotoğraftaki erkek de benim otizmli kardeşim olur :)
mevcetin

Hocam her ne kadar uzman olmasam da bildiğim bir kural var... Fotoğraf çekmeden önce lensi mutlaka silin, temizleyin. Yanınızda bir adet gözlük temizleme mendili taşıyın, hiç olmadı atletin, tshirtin iç kısmıyla yağdan, kiden arındırın ki bu fotoğraflarınızdaki gibi ışık yayılmasın. :)

Buse S. Ada

Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
156
Öyle bir imkanım olmadı malesef. Normal şartlarda çok dikkat ederim ki gündüz fotoğraflarından anlaşılır, o an unutkanlığa denk geldi. Benim de çok dikkatimi çekti, ama yayınladık artık :))

Hocam her ne kadar uzman olmasam da bildiğim bir kural var... Fotoğraf çekmeden önce lensi mutlaka silin, temizleyin. Yanınızda bir adet gözlük temizleme mendili taşıyın, hiç olmadı atletin, tshirtin iç kısmıyla yağdan, kiden arındırın ki bu fotoğraflarınızdaki gibi ışık yayılmasın. :)

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162
Mevlüt hocam,

mevcetin

Elinize sağlık fotoğraflar gayet güzel, kardeşinizde gayet güzel bir model olmuş fotoğrafınıza. angel~~

onununcuköy hocamızında dediği gibi fotoğrafçılıkta evrensel olarak kabul edilen ilk kural; lensi temiz tutmaktır. Her aklımıza geldiğinde lens camını yumuşak bir bezle silerek bu kuralın aklımızda kalıcı olmasını sağlayabiliriz.
Özellikle Redmi Note 8 gibi, parmak izi sensörü arkada bulunan cihazlar kullanıyorsak bu temizleme alışkanlığına daha çok ihtiyacımız olacak angel~~

Buse S. Ada

Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
156
O kadar hata kadı kızında da olur. Kusursuz değiliz, biz de dikkat edeceğiz elbet hocam. Beğenmenize sevindim :)))
Elinize sağlık fotoğraflar gayet güzel, kardeşinizde gayet güzel bir model olmuş fotoğrafınıza. angel~~

onununcuköy hocamızında dediği gibi fotoğrafçılıkta evrensel olarak kabul edilen ilk kural; lensi temiz tutmaktır. Her aklımıza geldiğinde lens camını yumuşak bir bezle silerek bu kuralın aklımızda kalıcı olmasını sağlayabiliriz.
Özellikle Redmi Note 8 gibi, parmak izi sensörü arkada bulunan cihazlar kullanıyorsak bu temizleme alışkanlığına daha çok ihtiyacımız olacak angel~~

batuozalp

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
Mi 9T, MIX 2S
Meslek
Paramedik
Konular
14

Merhaba. IMX586 sensöre sahip cihazlar için 4k60fps video sabitleme özelliğinin bulunduğu, Slow motion ve Ön kamera video kaydının çalıştığı en sorunsuz Google Kamera çıktı. 60fps de video sabitleme 30fps e göre çok daha stabil çalışır.

GENİŞ AÇI

NORMAL KAMERA

TELEFOTO LENS

YÜKLEME TALİMATI
•İndirdiğiniz. apk uzantılı dosyaya tıklayın.
•Bilinmeyen kaynaklar uyarısına izin verin.
•Yükle butonuna tıklayarak yükleme işlemini tamamlayın.

KURULUM SONRASI ÖNERİLEN AYARLAR

->
Gece çekimlerinde üst menüyü açarak AWB seçeneğini etkinleştirmek daha güzel renk tonlarını elde etmenize yardımcı olur. Gündüz çekimleri için ise AWB seçeneğini kapatmalısınız.

Config İndirme Linki
BU CONFIG IMX582 YA DA IMX586 (MI9-MI9T-MI9TPRO-MI A3 VB.) CIHAZLAR ILE UYUMLU YAPILMISTIR.
DAHA FAZLASI ICIN BURAYI ZIYARET EDEBILIRSINIZ:

•.xml uzantılı config dosyasını yukarıdan indirin.
Dosya yöneticisini açarak ana dizine Gcam klasörü oluşturun.
Bu Gcam klasörünün içine Configs7 klasörü oluşturun.
İndirdiğiniz .xml uzantılı dosyayı Configs7 klasörünün içine atın.
•Google Kamera uygulamasını açın.
Alttaki resimde işaretli olan siyah alana çift tıklayın.

Açılan pencerede Configs7 klasörüne attığınız xml yi seçerek restore butonuna tıklayın.
İşlem tamamlanmıştır. Yeni ayarlarınızı güle güle kullanın.

ÖNERİ!
Google Camera için mutlaka ı yükleyin. Özellikle Google Camera 7, google fotoğraflar uygulaması ile entegre çalışıyor.
• Portre modunda çektiğiniz fotoğrafların arka bulanıklığının derecesini ayarlayabilirsiniz.
• Çektiğiniz ağır çekim videonun istediğiniz yerini ağır çekim istediğiniz yerini ise normal çekimde bırakabilirsiniz.
• Lens bulanıklığı modunda çektiğiniz resmin odak noktasını değiştirebilirsiniz.
• Fotoğraf düzenleme modundaki "Otomatik" ayar ile güzel renk tonları elde edebilirsiniz.
Not: Bu özellikler için Google Kamera> Ayarlar> Enable Google Photos seçeneğini etkinleştirmeniz gerekir.

- Mi9, OP7 serisi ve S9 Snapdragon'un ön kamerasında sabit videolar (teşekkürler Arnova) - vizör ezilmiş, ancak son videolar doğru
- aux lensleri kullanarak ayarları veya 4k videoları birleştirirken sabit kilitlenme (teşekkürler Namok)
- OP7 serisinde yavaş hareketin çökmesi düzeltildi (teşekkürler Arnova)
- Sabit küresel chroma denoise adresi (teşekkürler Burial)
- Desteklenen cihazlara tekrar 48 MP düğmesi eklendi (şimdi düzgün çalışıyor)
- Bir Astro fotoğrafını pozlama süresinin bitiminden önce durdurduğunuzda deklanşör düğmesinin gecikmesi düzeltildi
- Cihazların çoğunda, ayrıca MIUI'de de yavaş hareket düzeltildi (teşekkürler Arnova)
- 48 MP çözünürlükte pembemsi renk tonu düzeltildi (Burial teşekkürler)

Mevlüt Hocam, Elinize sağlık şu ana kadar 9T'de kullandığım en iyi Gcam diyebilirim. Diğer Gcam'lerde her seferinde bir kaç hata oluyordu ancak bu Gcam'de bütün ayarlar çalışıyor ve renkler çok gerçekçi orjinal Stock Camera ile alakası yok. Aşırı beğendim. Config ayarları da tam ayarlı başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum :)

Talhaokte

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Redmi note 7
Konular
45
RN 7 de herhangi bie yer de 48mp seçeneği bulamadım nerede acaba?

Ve %100 emin olmamakla birlikte bu Gcam - [RN7 - OTHER] Google Kamera 7.0.009 V13 [TÜRKÇE][STABİL][GÜNCEL] gcam sürümü daha iyi gibi geldi bana, karşılaştırabilen başkaları varsa onlar da yorumlayabilirse mutlu olurum.

Ayrıca, gcam ile çalışabilen Rn7 için magisken önerebilceğiniz camera modülü var mıdır?

Son düzenleme:

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162
Mevlüt Hocam, Elinize sağlık şu ana kadar 9T'de kullandığım en iyi Gcam diyebilirim. Diğer Gcam'lerde her seferinde bir kaç hata oluyordu ancak bu Gcam'de bütün ayarlar çalışıyor ve renkler çok gerçekçi orjinal Stock Camera ile alakası yok. Aşırı beğendim. Config ayarları da tam ayarlı başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum :)
Teşekkür ederim hocam. Beğenmenize sevindim. Benimde en sevdiğim sürümlerden biri bu. İyi dilekleriniz içinde teşekkürler angel~~

RN 7 de herhangi bie yer de 48mp seçeneği bulamadım nerede acaba?

Ve %100 emin olmamakla birlikte bu Gcam - [RN7 - OTHER] Google Kamera 7.0.009 V13 [TÜRKÇE][STABİL][GÜNCEL] gcam sürümü daha iyi gibi geldi bana, karşılaştırabilen başkaları varsa onlar da yorumlayabilirse mutlu olurum.

Ayrıca, gcam ile çalışabilen Rn7 için magisken önerebilceğiniz camera modülü var mıdır?
Rn7 de 48mp çalışmamakta hocam. 48mp sadece mi9 / T / pro cihazlarında çalışır. Ben kamera için modül kullanmıyorum hocam. Stock kameranın pro modu ve herhangi bir gcam yeterli benim görüşümce.

abdullahtatoglu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
note 8 pro
Konular
17
Hocam note 8 pro içinde yapabilirmisiniz?

Merhaba. IMX586 sensöre sahip cihazlar için 4k60fps video sabitleme özelliğinin bulunduğu, Slow motion ve Ön kamera video kaydının çalıştığı en sorunsuz Google Kamera çıktı. 60fps de video sabitleme 30fps e göre çok daha stabil çalışır.

GENİŞ AÇI

NORMAL KAMERA

TELEFOTO LENS

YÜKLEME TALİMATI
•İndirdiğiniz. apk uzantılı dosyaya tıklayın.
•Bilinmeyen kaynaklar uyarısına izin verin.
•Yükle butonuna tıklayarak yükleme işlemini tamamlayın.

KURULUM SONRASI ÖNERİLEN AYARLAR

->
Gece çekimlerinde üst menüyü açarak AWB seçeneğini etkinleştirmek daha güzel renk tonlarını elde etmenize yardımcı olur. Gündüz çekimleri için ise AWB seçeneğini kapatmalısınız.

Config İndirme Linki
BU CONFIG IMX582 YA DA IMX586 (MI9-MI9T-MI9TPRO-MI A3 VB.) CIHAZLAR ILE UYUMLU YAPILMISTIR.
DAHA FAZLASI ICIN BURAYI ZIYARET EDEBILIRSINIZ:

•.xml uzantılı config dosyasını yukarıdan indirin.
Dosya yöneticisini açarak ana dizine Gcam klasörü oluşturun.
Bu Gcam klasörünün içine Configs7 klasörü oluşturun.
İndirdiğiniz .xml uzantılı dosyayı Configs7 klasörünün içine atın.
•Google Kamera uygulamasını açın.
Alttaki resimde işaretli olan siyah alana çift tıklayın.

Açılan pencerede Configs7 klasörüne attığınız xml yi seçerek restore butonuna tıklayın.
İşlem tamamlanmıştır. Yeni ayarlarınızı güle güle kullanın.

ÖNERİ!
Google Camera için mutlaka ı yükleyin. Özellikle Google Camera 7, google fotoğraflar uygulaması ile entegre çalışıyor.
• Portre modunda çektiğiniz fotoğrafların arka bulanıklığının derecesini ayarlayabilirsiniz.
• Çektiğiniz ağır çekim videonun istediğiniz yerini ağır çekim istediğiniz yerini ise normal çekimde bırakabilirsiniz.
• Lens bulanıklığı modunda çektiğiniz resmin odak noktasını değiştirebilirsiniz.
• Fotoğraf düzenleme modundaki "Otomatik" ayar ile güzel renk tonları elde edebilirsiniz.
Not: Bu özellikler için Google Kamera> Ayarlar> Enable Google Photos seçeneğini etkinleştirmeniz gerekir.

- Mi9, OP7 serisi ve S9 Snapdragon'un ön kamerasında sabit videolar (teşekkürler Arnova) - vizör ezilmiş, ancak son videolar doğru
- aux lensleri kullanarak ayarları veya 4k videoları birleştirirken sabit kilitlenme (teşekkürler Namok)
- OP7 serisinde yavaş hareketin çökmesi düzeltildi (teşekkürler Arnova)
- Sabit küresel chroma denoise adresi (teşekkürler Burial)
- Desteklenen cihazlara tekrar 48 MP düğmesi eklendi (şimdi düzgün çalışıyor)
- Bir Astro fotoğrafını pozlama süresinin bitiminden önce durdurduğunuzda deklanşör düğmesinin gecikmesi düzeltildi
- Cihazların çoğunda, ayrıca MIUI'de de yavaş hareket düzeltildi (teşekkürler Arnova)
- 48 MP çözünürlükte pembemsi renk tonu düzeltildi (Burial teşekkürler)

Üst Alt