Link sağlam hocam.Hocam link kırılmış sanırım indiremedim
Teşekkürler hocam.Buyrun hocam
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bazı telefonlarda böyle sorunlar oluşabiliyor hocam. Bu sorunun çözümü için, ayarlarında pink tint ve green tint seçeneği olan bir Google Kamera bulmak gerekiyor.Çok garip ön kamera fotoğraf çekerken düzgün görünüyor çekince yemyeşil bir şeye dönüyor.
Bu forumda yer alan başka bir 7.xyz gcam vardı onda olmuyor.Bazı telefonlarda böyle sorunlar oluşabiliyor hocam. Bu sorunun çözümü için, ayarlarında pink tint ve green tint seçeneği olan bir Google Kamera bulmak gerekiyor.
Farklı gcamler denediğinizde de sonuç aynı mı oluyor?
Maalesef bu sürümde şuan için bir çözüm bulunmuyor hocam.Bu forumda yer alan başka bir 7.xyz gcam vardı onda olmuyor.
Teşekkürler hocam. Detaylı fotoğrafların sebebi google kameranın kendisi.Neyden kaynaklı olduğunu bilmediğim bi durum var. Konudaki gcam sürümünü 1.9 sürümünden beri kullanıyorum. Yine konudaki xml ile birlikte kullanıyorum çünkü çok detaylı ayar yapmayı bilmiyorum. Uygulamanın kendisinden ya da xml ayarlarından diye tahmin ediyorum. Sorum arka kamerada portre fotoğrafların çok karanlık ve detaylı çıkması. Aynı zamanda ön kamerada da aynı şekilde. Hocam bunu bir geri bildirim olarak alıp gerekli düzenlemeleri yapabilirseniz çok mutlu olurum. Emeğinize sağlık
Rica ederim hocam. Güle güle kullanın.Teşekkürler hocam yükledim 9tpro slowmo çalıştı. Kasma donma yok
uygundur hocam ama sadece ağır çekim modunda hata veriyorMi Note 10 için uyumlu mudur ?
O özellik çok cazip gelmişti ama Hiç GCAM olmamasından iyidir. Teşekkürler Hocamuygundur hocam ama sadece ağır çekim modunda hata veriyor