Sadece apk yı kurdum.Mi5 için uygun xml ile denediğinizde mi sorun oldu hocam?
Teşekkürler hocam doğru burial kullanıyordum unutmuşum tekrar o versiyona geçtim daha kapsamlıKütüphane seçimi urnyxde yok hocam. Burialde var. Tln neun kütüphanesi, portre için ve selfie için güzel işler çıkarabiliyor.
Camera 2 api probe uygulansından baktım, level3, full, limited 3 üde aktif degil. Anladığım kadarıyla root yada mod olmadan desteklemiyor.Hocam takılma sorunu rom ile alakalı sanırım. Ben sorunsuz kullanıyorum.
Eski sürümler:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bu konudaki config eski sürümle de uyumlu hocam.
Rica ederim hocam.
Play storedan camera2api uygulamasını indirip kontrol camera2apinin açık yada kapalı olduğunu kontrol edin hocam. Level 3 ise sorunsuz kullanabilirsiniz.
Konu içeriğinde verdiğim linkten cihazınıza uygun config bulursanız daha sağlıklı çalışacaktır hocam.Sadece apk yı kurdum.
Rica ederim hocamTeşekkürler hocam doğru burial kullanıyordum unutmuşum tekrar o versiyona geçtim daha kapsamlı
Evet hocam, gcam yükleyebilmeniz için root gerekli.Camera 2 api probe uygulansından baktım, level3, full, limited 3 üde aktif degil. Anladığım kadarıyla root yada mod olmadan desteklemiyor.
Teşekkürler
Yok malesef.Konu içeriğinde verdiğim linkten cihazınıza uygun config bulursanız daha sağlıklı çalışacaktır hocam.
Fotoğraf çekmeyi seviyorsanız, şu konuya göz atabilirsiniz hocam. Kendinize özel bir ayar oluşturabilirsiniz.Yok malesef.
Buyrun hocamHocam link kırılmış sanırım indiremedim