- Adım
- Mustafa
- Cihazım
- Xiaomi 14 Pro
- Meslek
- Private Driver
- Konular
- 42
Geniş açıda çalışmadı hocam kamera durmaya devam ediyor hatası verdi
Ultracvm daha uzun pozlama süresi kullanıyor ve bu yüzden parlak oluyor hocam. Yani Ultracvm ile çekim yaparken ellerini çok net tutmanız gerek. Attığınız fotoğraflardada arnova netken ultracvm bulanık çıkmış bu sebepten.Aynı şartlarda 3 farklı kamera ile çekim yaptım. Açıkçası gece çekimi beni tatmin etmedi. UltraCVM 5'in çektiği fotoyu daha başarılı buldum. Ama onun dışındaki tüm özellikleri gayet başarılı
Kullanılan rom ile alakalı olabilir hocam. Yapılan testlerde mi9 da da denendi fakat bir sorun yoktu.Geniş açıda çalışmadı hocam kamera durmaya devam ediyor hatası verdi
Ultracvm daha uzun pozlama süresi kullanıyor ve bu yüzden parlak oluyor hocam. Yani Ultracvm ile çekim yaparken ellerini çok net tutmanız gerek. Attığınız fotoğraflardada arnova netken ultracvm bulanık çıkmış bu sebepten.
merhabaMi 8 SE Miui12 Stable uygulama çalışmıyor
Evet hocam maalesef.Evet haklısınız, yani ya karanlık ve net yada aydınlık ve bulanık olmasından birisini tercih etmek gerekecek tabi tripod tarzı telefonu sabitleyecek bir materyal kullanmazsak
Güle güle kullanın hocammerhaba
bu konuyu inceleyin ben kurdum 7,4 sürümü hiç problem yok gayet düzgün çalışıyor
teşekkür ederimEvet hocam maalesef.
Yada OIS li bir telefon almalıyız
Güle güle kullanın hocam