- Adım
- Emin
- Cihazım
- Mi 8
- Konular
- 1
Burdaki adimlari yapmaya calistim ama yurtdisinda gemide operator baglantim yok ve ne yaptiysam gittigim ulkelerde de operator baglantimi saglayamadim. Hat cekmiyor ve haliyle karada da sms alamiyorum. Hat turk telekom, ne denediysem olmadi musteri hizmetleri ile...
Mi note 10 lite
Oncelikle Türk Telekom'un Online İşlemler uygulamasından telefonunuz ne görünüyor ona bakın ve orada Volte ve Vowifi destekliyor mu emin olun. Değilse kartınızı Türk Telekom'un sitesinde yazılan cihazlardan birine takıp, müşteri hizmetlerini arayıp telefonunuzun ne olduğunu söyleyin sisteme tanıtsınlar. Online işlemler uygulamasında görünüyor ise yani aktif ise hattınızı yeniden eski telefonunuza takın.
Daha sonra forumda bu iletide olan dosyayı C klasörünüze indirin.
Rehber - Quallcom İşlemci Cihazlarda Turkcell VoLte-VoWifi-ViLte Etkinleştirme
Büyüksün mmengi sayende TT kullanıcıları vowifinin nimetlerinden faydalanacak :) Sim kartınızı Türk Telekom'un desteklediği bir cihaza takıp ( Wowifi için tek Xiaomi cihaz olarak Note 8 in desteği zaten var) WİFİ ARAMA yazarak 5555 e mesaj atınca Wowifi yi aktif edebilirsiniz. Dediğiniz yöntemi...

Klasör içerisinde "INSTALL.cmd" dosyasını Not Defteri ile açın içerisindeki kodu
" adb.exe shell "su -c setprop sys.usb.config rndis,diag,adb" şununla değiştirin çalıştırın. Bu şekilde ben de çalışmıştı.