Sohbet Türk Telekom tarife tavsiyesi hk

tanertuna2687

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taner
Cihazım
Poco f5 pro
Meslek
Yönetici
Konular
28
Vodafone un en kötü olduğu hususunda sizinle hemfikirim. Zira telekomdan pek farkı yok. Düşünün, İstanbul'un belli noktalarında bile çekim sıkıntısı var. Taahhüt vermeden etraflıca düşünün derim.
Tavsiye ve önerileriniz için çok teşekkür ederim tekrar bir düşünmem gerekecek anladığım kadarıyla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba hocam turk telekoma gecerseniz selfyden yenilmez turuncu large paketini kullanabilirsiniz.
750 dk + 5000 sms + 8gb internet + 1gb hediye ; Turk telekoma yeni gecip selfye kaydoldugunuzdan itibaren 30 gun icinde alirsaniz 29 TL ye kullanabiliyorsunuz. Ayrica selfy sinirsiz whatsapp paketi de hediye veriyor sadece 25 tl ve uzeri yukleme yapmaniz yeterli. Sahsen ben bu paketi kullaniyorum ve cok memnunum. Tavsiye ederim. Selfye kaydolmak icin 24 yasindan kucuk birinin t.c kimlik numarasi ile kaydolmaniz lazim. Baska herhangi birsey yapmaniza gerek yok.
Bahsettigim paket :
(Alttaki katilim detaylarini okuyun)

Sinirsiz whatsapp ;
(Katilim detaylarini okuyun)

son zamanlardaki en avantajli paket diyebilirim ayrica uzun suredir turk telekom kullanan biri olarak çekimde sorun yasamazsiniz. 4G kullanmanizi tavsiye etmem cogu yerde 3gsi daha hizli (40mbps).
Umarim yardimci olabilmisimdir :)
Açıklayıcı bilgiler için çok teşekkür ederim

Brismo

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mamet
Cihazım
Mi6
Konular
22
Sizinle aynı durumdayım. 2 yıldır Turkcell kullanıyordum. Bu ay taahhüt bitiyor fiyat 2 katına çıkıyordu. Ben de Vodafone a geçtim. Dün hattım açıldı. Vodafone faturasız hesaplı tarife kullanıyorum 750dk 250 SMS 6 GB internet 35 TL. Şuanda bir sıkıntı yok kullandığım yerde iyi ama hız karşılaştırması istersen resimlere bakabilirsin Turkcell bariz önde. Faturasıza memnun kalmazsam diye geçtim normalde faturalı kullanıcıyım
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam Türk tekekomun taahhütsüz tarifeleri varsa çok iyi olur. Vodafone da taahhütsüz tarifeler var ancak tt da göremedim. Turkcellden ayrılmak istemiyorum ama gerçekten pahalı cantara
Haklısınız hocam pahalı... Aslında pahalı olmasından ziyade aynı tarifeye herkesin iki katı ödemek rahatsız ediyor yoksa aradaki farkı hak ediyor bence.

Taahhütsüz faturasıza geçmenizi tavsiye etmemin nedeni hem denemiş olursunuz hem de 45 gün sonra (süreyi yanlış da hatırlıyor olabilirim) hat taşıma kampanyalarından yararlanarak Turkcell'e tekrar dönebilirsiniz.

tanertuna2687

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taner
Cihazım
Poco f5 pro
Meslek
Yönetici
Konular
28
Haklısınız hocam pahalı... Aslında pahalı olmasından ziyade aynı tarifeye herkesin iki katı ödemek rahatsız ediyor yoksa aradaki farkı hak ediyor bence.

Taahhütsüz faturasıza geçmenizi tavsiye etmemin nedeni hem denemiş olursunuz hem de 45 gün sonra (süreyi yanlış da hatırlıyor olabilirim) hat taşıma kampanyalarından yararlanarak Turkcell'e tekrar dönebilirsiniz.
Turkcell kalitesi tartışılmaz. Taahhüt bitince fiyatın 2 katına çıkmasi can sıkıcı oluyor. Taahhütsüz Türk Telekom tarifelerini deneyip memnun kalmazsam (dediğiniz süreyi araştırıyor olacağım) geri turkcelle donucem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cu
Sizinle aynı durumdayım. 2 yıldır Turkcell kullanıyordum. Bu ay taahhüt bitiyor fiyat 2 katına çıkıyordu. Ben de Vodafone a geçtim. Dün hattım açıldı. Vodafone faturasız hesaplı tarife kullanıyorum 750dk 250 SMS 6 GB internet 35 TL. Şuanda bir sıkıntı yok kullandığım yerde iyi ama hız karşılaştırması istersen resimlere bakabilirsin Turkcell bariz önde. Faturasıza memnun kalmazsam diye geçtim normalde faturalı kullanıcıyım

Ciddi fark var! Sık download yapan biri için can sıkıcı olabilir. Zaman daralmadan bulmam lazım

damn2u

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
R.Note 5 Pro
Konular
7
Şu aralar f/p olarak en mantıklı tarifelerden birisi bu bence.

FuXiN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
Türk Telekom 12 ay faturalı ya kalma sözüne 1000 dk 1000 sms ve 15 gb internet ayda 35 tl şuan kullandigim paket bu ama ismini bilmiyorum paketin.
Hocam size zahmet şu tarifenin ismini öğrenin rica ediyorum

Bulunduğunuz yere göre değişmek ile birlikte yıllardan beri ailecek Türk Telekom kullanıyoruz. İstanbul da bir sıkıntı yaşamadım. Ufak tefek çekmem problemleri olması normal kaldı ki benim is yerimde vadofon çekmiyor bile. Buna benzer diğer hatlarda da bu problemlerin yaşandığı yerker çok var. Büyük şehirlerde genelde durum iyi ama kırsal kesim için bakmak lazım. Tabi aradaki fiyat farkını da koyunca iyiki varsın tt diyorsun

Üst Alt