Sohbet Türk Telekom tarife tavsiyesi hk

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Tavsiyem Türk Telekoma taahhüt vermeden, tercihen faturalı olmayan bir tarifeye geçip belirlenen süre dolduktan sonra yeniden Turkcell almanız yönünde olacaktır. Aksi halde sudan çıkmış balığa dönüyorsunuz, tecrübeyle sabittir :D

codex

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
S9 Plus
Konular
24
Tavsiyem Türk Telekoma taahhüt vermeden, tercihen faturalı olmayan bir tarifeye geçip belirlenen süre dolduktan sonra yeniden Turkcell almanız yönünde olacaktır. Aksi halde sudan çıkmış balığa dönüyorsunuz, tecrübeyle sabittir :D
Turkcell çok pahalı hocam ya haha--

Amazon42

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerim
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
27
Hocam Türk Telekom için onerebilecegim en iyi paket Selfy Mor XL paketi 45 TL ye 1000 dakika 5000 SMS 10+1 GB İnternet veriyor

tanertuna2687

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taner
Cihazım
Poco f5 pro
Meslek
Yönetici
Konular
28
Hocam Türk tekekomun taahhütsüz tarifeleri varsa çok iyi olur. Vodafone da taahhütsüz tarifeler var ancak tt da göremedim. Turkcellden ayrılmak istemiyorum ama gerçekten pahalı cantara

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45
Hocam Türk tekekomun taahhütsüz tarifeleri varsa çok iyi olur. Vodafone da taahhütsüz tarifeler var ancak tt da göremedim. Turkcellden ayrılmak istemiyorum ama gerçekten pahalı cantara
Türk telekomun benzersiz paketleri var hocam. 23 TL den 28 TL ye kadar. Taahhütsüz... İnterneti bol dakikası bol.
Fakat çekim kalitesi derseniz insanı pişman eder. Turkcell deki rahatlığı bulamazsınız.
Kaba tabirle ne kadar köfte o kadar ekmek...Turkcell de bunu bildiği ve çekim kalitesine güvendiği için fiyatını yüksek tutuyor....
Bence iyi düşünün....

mystico

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Xiaomi mi5s
Meslek
Fizyoterapist
Konular
15
Türk telekomu kullanmayın kullandırtmayın. 2 ay öncesine kadar bende türk telekom lu idim(ne yazık ki). Bulunduğum bölgede elektrikler gidince tt şebekeside gidiyordu. 10 kez aradık durum hakkında ne ilgilenen ne çözüm üreten oldu. Sonunda dayanamayıp türkcelle geçtim. Az fazla para verin kafanız rahat olsun. Hele ki şu son akk olayından sonra pes dedim. Bu kadar halkı iplemeyen ,dolandırmaya çalışan,müşterileri ile alay eden bir şirket görmedim hayatımda.

tanertuna2687

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taner
Cihazım
Poco f5 pro
Meslek
Yönetici
Konular
28
Türk telekomun benzersiz paketleri var hocam. 23 TL den 28 TL ye kadar. Taahhütsüz... İnterneti bol dakikası bol.
Fakat çekim kalitesi derseniz insanı pişman eder. Turkcell deki rahatlığı bulamazsınız.
Kaba tabirle ne kadar köfte o kadar ekmek...Turkcell de bunu bildiği ve çekim kalitesine güvendiği için fiyatını yüksek tutuyor....
Bence iyi düşünün....
Hicam böyle giderse 59 tlye en düşük lifecell paketine geçeceğim. Pişman olmak istemiyorum. En kötü Vodafone'u geçerim

AdeLa

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ender
Cihazım
iPhone 14 Pro
Meslek
Teknik Servis
Konular
22
Merhaba hocam turk telekoma gecerseniz selfyden yenilmez turuncu large paketini kullanabilirsiniz.
750 dk + 5000 sms + 8gb internet + 1gb hediye ; Turk telekoma yeni gecip selfye kaydoldugunuzdan itibaren 30 gun icinde alirsaniz 29 TL ye kullanabiliyorsunuz. Ayrica selfy sinirsiz whatsapp paketi de hediye veriyor sadece 25 tl ve uzeri yukleme yapmaniz yeterli. Sahsen ben bu paketi kullaniyorum ve cok memnunum. Tavsiye ederim. Selfye kaydolmak icin 24 yasindan kucuk birinin t.c kimlik numarasi ile kaydolmaniz lazim. Baska herhangi birsey yapmaniza gerek yok.
Bahsettigim paket :
(Alttaki katilim detaylarini okuyun)

Sinirsiz whatsapp ;
(Katilim detaylarini okuyun)

son zamanlardaki en avantajli paket diyebilirim ayrica uzun suredir turk telekom kullanan biri olarak çekimde sorun yasamazsiniz. 4G kullanmanizi tavsiye etmem cogu yerde 3gsi daha hizli (40mbps).
Umarim yardimci olabilmisimdir :)

Mugrab

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mugrab
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Öğretmen
Konular
30
Türk Telekom 12 ay faturalı ya kalma sözüne 1000 dk 1000 sms ve 15 gb internet ayda 35 tl şuan kullandigim paket bu ama ismini bilmiyorum paketin.

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45
Hicam böyle giderse 59 tlye en düşük lifecell paketine geçeceğim. Pişman olmak istemiyorum. En kötü Vodafone'u geçerim
Vodafone un en kötü olduğu hususunda sizinle hemfikirim. Zira telekomdan pek farkı yok. Düşünün, İstanbul'un belli noktalarında bile çekim sıkıntısı var. Taahhüt vermeden etraflıca düşünün derim.

Üst Alt