Sohbet Türk Telekom tarife tavsiyesi hk

tanertuna2687

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taner
Cihazım
Poco f5 pro
Meslek
Yönetici
Konular
28
Cümleten Selamün aleyküm şu anda Turkcell'in life paketlerinden birini kullanıyorum ancak tarifemin Fiyatı çok arttığı için operatör değişikliği yapmak mecburiyetindeyim. Bana Türk Telekomdan faturalı veya faturasız tavsiye edebileceğiniz tarifler varmıdır? selby yapma imkanım da var. Yoksa Türk Telekoma hiç bulaşma mı dersiniz ben Turkcell'i değiştirmek istemiyorum Çünkü çok memnunum ama yıl sonunda tarifem bitiyor ve bir seçim yapmam gerekiyor.

Öncelik;
İnternet paketinin 5gb ve yukarısı olması.
Dakika çok önemli değil 500 dk yeterli.
SMS neredeyse kullanmıyorum o yüzden çok sorun teşkil etmiyor.
Bütçe max 45-50 bandında olmalı

teenwolf

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
teenwolf
Cihazım
mi 5
Konular
15
Vodafone red 8 ideal.8 GB internet,1000 dakika,1000 SMS 46 lira

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tanertuna2687

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taner
Cihazım
Poco f5 pro
Meslek
Yönetici
Konular
28
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Vodafone red 8 ideal.8 GB internet,1000 dakika,1000 SMS 46 lira

Hocam Vodafone çekim kalitesi ve internet hızından çevremde kullananlar memnun değiller. Ama önerinizi dikkate alıcam.

abayrak

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem B.
Cihazım
Mi 6
Konular
9
Pttcell Ailem midi
1000 dk, 1000 sms 5 gb internet
19,00 TL.
Kullanıyorum, tavsiye ederim.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tanertuna2687

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taner
Cihazım
Poco f5 pro
Meslek
Yönetici
Konular
28
Pttcell Ailem midi
19,00 TL.

Süpermiş hocam. Kapsama alanı ve internet kullanımı ile ilgili sıkıntı var mı?

hmthvrn

мιυιcαɴdιr
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulhamit
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16
Pttcell Ailem midi
19,00 TL.

abayrak hocam bahsettiğiniz paket fiyatı yükselmiş olabilir şuan 29 TL olarak görüyorum.

tanertuna2687 hocam Pttcell Türktelekom şebekesini kullandığı için çevrenizde Türktelekom varsa aynıdır. Turkcell pahalı haklısınız ancak Turkcellden Türktelekoma geçiş yapar taahhüt verirseniz pişman olabilirsiniz bunu da bir düşünün veya taahhütsüz bir şekilde faturasız kontörlü 1 ay deneyin derim. Bölgenizdeki şebekesini bilemem ama teenwolf dediği gibi 45-50 TL arası bütçe diyorsanız Vodafone Red/Esnaf/Freezone ve Devreden tarifelerden birini öneririm :D

tanertuna2687

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taner
Cihazım
Poco f5 pro
Meslek
Yönetici
Konular
28
abayrak hocam bahsettiğiniz paket fiyatı yükselmiş olabilir şuan 29 TL olarak görüyorum.

tanertuna2687 hocam Pttcell Türktelekom şebekesini kullandığı için çevrenizde Türktelekom varsa aynıdır. Turkcell pahalı haklısınız ancak Turkcellden Türktelekoma geçiş yapar taahhüt verirseniz pişman olabilirsiniz bunu da bir düşünün veya taahhütsüz bir şekilde faturasız kontörlü 1 ay deneyin derim. Bölgenizdeki şebekesini bilemem ama teenwolf dediği gibi 45-50 TL arası bütçe diyorsanız Vodafone Red/Esnaf/Freezone ve Devreden tarifelerden birini öneririm :D
Bilgilendirme için teşekkürler. Doğru yanlış bilmiyorsam ama pttcell yorumlarını okuyunca tüylerim ürperdi angel~~ Vodafone hiç arastirmadim Türk Telekomdan ne kadar kötü olabilir ki? :)

abayrak

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem B.
Cihazım
Mi 6
Konular
9
Ben Kocaeli'deyim. Kırsal kesimde olmama rağmen 3g den aşağıya düşmedim hiç. Ayrıca Pttcellin 3g si Vodafone 4gsine eşit diyebilirim. Hız testleri ile kontrol ettim

Normal fiyatı 29 tl fakat aynı tarifeyi kullanan ptt çalışanı referansı ile 19 tl oluyor.

hmthvrn

мιυιcαɴdιr
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulhamit
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16
Rica ederim hocam Türktelekom kötü değil ancak heryerde beklenen şebekeyi beklenen internet hızını vermiyor malesef tabii anlık olarak diğer operatörlerde de olabilir bu durum ama ben 2.5-3 senedir vodafone kullanıyorum. Vodafoneda fiyatlar makul şebeke kalitesi ideal bana göre. Çevrenizdeki kullananlardan da şebeke bilgisi alın bence ona göre karar verin :)

tanertuna2687

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taner
Cihazım
Poco f5 pro
Meslek
Yönetici
Konular
28
Ben Kocaeli'deyim. Kırsal kesimde olmama rağmen 3g den aşağıya düşmedim hiç. Ayrıca Pttcellin 3g si Vodafone 4gsine eşit diyebilirim. Hız testleri ile kontrol ettimNormal fiyatı 29 tl fakat aynı tarifeyi kullanan ptt çalışanı referansı ile 19 tl oluyor.

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim Peki PTT Cellde 4G kullanabiliyor muyuz yoksa sadece 3G mi kullanabiliyoruz diğer bir sorun ise şu yarın bir gün operatör değiştirmek istediğimiz zaman PTT Cell den geçiş yapabiliyor muyuz yoksa yeni hat mı almamız gerekiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rica ederim hocam Türktelekom kötü değil ancak heryerde beklenen şebekeyi beklenen internet hızını vermiyor malesef tabii anlık olarak diğer operatörlerde de olabilir bu durum ama ben 2.5-3 senedir vodafone kullanıyorum. Vodafoneda fiyatlar makul şebeke kalitesi ideal bana göre. Çevrenizdeki kullananlardan da şebeke bilgisi alın bence ona göre karar verin :)

Muhtemelen çevremdeki kullanıcıların yorumlarına göre karar veriyor olacağım çünkü kullanıcı yorumu benim için şu anda çok önemli Aslında taahhüt vermek istemiyorum Vodafone'un sitesini incelediğimde taahhütsüz Freezone tarifeleri olduğunu gördüm bu da biraz beni cezbetti gibi

Üst Alt