Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Zaten bunların amacı mahkemeye verilmeden nasıl insan dolandırırım bence zaten çoğu kişi de uğraşmıyor mahkemeyle ama ben de uğraşamam zaten keşke bunlar telefon üzerinden mahkemeye verilebilse
Valla ben Vodafone evde internet almıştım kullanmaya başladığım ilk iki ayda sürekli kopmalar yaşanıyordu. Bu sorunu onlarca kez düzeltmeye çalışsalar da sorun devam ettiği için önce e-devlet ten aboneliği tek taraflı iptal ettim sonra cayma bedelini ödedim. Ama tüketici hakları hakem heyetine başvuru yaparak fazladan ödediğim tüm ücretleri geri aldım. Siz de başvurun her halukarda kazanırsınız.
Valla ben Vodafone evde internet almıştım kullanmaya başladığım ilk iki ayda sürekli kopmalar yaşanıyordu. Bu sorunu onlarca kez düzeltmeye çalışsalar da sorun devam ettiği için önce e-devlet ten aboneliği tek taraflı iptal ettim sonra cayma bedelini ödedim. Ama tüketici hakları hakem heyetine başvuru yaparak fazladan ödediğim tüm ücretleri geri aldım. Siz de başvurun her halukarda kazanırsınız.
YouTube ile ilgili olan sorunun nedeni Vodafone gibi YouTubenin her alanında kullanma şansınız yok şu şekilde çalışıyor türk telekomda YouTube açıyorsunuz ve önünüze gelen videoları izleyebiliyorsunuz ancak arama yaptığınız ve izlediğiniz videonun altında çıkan önerilen videolar kendi paketinizden yemekte saçma ama türk telekom bu şekilde yapmış
Apn ayarında wap, internet yapmanız yeterli olacak birde reklam engelleyici DNS ayarını kullanan varsa onu kapatması gerekiyor yoksa DNS sunucusu internet çektiği için kendi internetinizden düşecek videoda anlatılan uygulamlarda ki sorun Twitter'da da geçerli olan bir sorun bunun için YouTube kullanmadığımız her zaman apn eski haline getirmek daha doğru olur
Öncelikle dediklerimize katılıyorum, Keşke Türk Telekom bu problemi adam gibi çözüme ulaştırsa ve bizde uğraşmak zorunda kalmasak. Ancak maalesef umursamıyorlar. Apn beni ayarlarına hiç dokunmadan 3g de kullanirsaniz bir problem olmuyor.