Vodafone'da sıkıntı yaşamadım aslında, mobil hattım Vodafone, fazla uzağa gitmeyeyim diye online başvuru yaptım.
Fotoda görülen modemi de verdiler. H300S Gerçekten çok kaliteli ve sorunsuz bir modem. Birinci verdikleri modem elektrik dalgalanmasından dolayı bozuldu, o dönem çok elektrik altyapı çalışması yapıyorlardı telleri toprak altına aldıkları için. Aradım müşteri hizmetlerini 2-3 günde gelip sıfırıyla değiştirdiler.
Modem dahil 100 mbps pakete + tp link 2'li deco çoğaltıcıya 280₺ ödüyorum. Tek eksik konusu bana göre ping meselesi. Ping diğer sağlayıcılara göre bir tık yüksek. 14-15 olan çoğu yerde Vodafone 34-36 veriyor. Ping performansı arıyorsanız Vodafone sizin için seçim olmamalı. Comnet, netspeed, tt ve vodafone kullandım. Ping konusunda en iyisi comnet. Valorantta falan 8-9 ping alıyordum İstanbul sunucusunda. Ama müşteriye davranışları ve hizmetleri berbat.
Mahallenin başına bir sürü ekipman yığmışlar, süper online yer kutuları fiber optik kablolar vs. Süper online'da kendi fiberini çekiyor. Bende anlamadım ama mahalle bir anda değerlendi. Çözemedim bu işi.
Sonunda bu aslında farklı gibi gözüken ama hepsi tt'ye mahkum olan sağlayıcılardan kurtulduğum için çok mutluyum açıkçası.