Hocam her üreticinin şarj konusunda farklı teknolojileri var. Siz hızlı şarj için başka adaptör ya da kablo kullanırsanız %100 hızlı şarj çalışacak diye bir şey yok. Evde Samsung, Apple ve xiaomi kullanan var. Samsung kullanan kardeşim uzatma kablosu takıyor onu takınca bile çalışmıyor. Şimdi ben de denedim. Xiaomi'de de çalışmıyor, orijinal adaptör ve şarj kablosu olmasına rağmen araya takılan uzatma nedeniyle. Tabi ki soketle alakalı bir durum olabilir ancak insanları ücretli ya da cihazlarının açılmasına neden olacak yollara sevk etmeden önce başka çözüm önerileri de vermelisiniz.
Hocam ben mi ya da sorunu olan kişi mi anlatamıyor, siz mi anlamak istemiyorsunuz.
Cihaz zaten garantili cihaz ve haliyle kablo ve adaptör de Orjinal...
Üstüne başka şarj aletleri de denedim diyor..
Ki zaten arkadaş başka şarj cihazları denemeden ve sorunu netleştirmeden buraya konu açmaz, öncelikle zaten gerekli yöntemleri denemiştir...
Üstüne cihaz bir de "Turbo Şarj" alıyor gösteriyor ama çok yavaş şarj oluyor..
Bu demek oluyor ki kablo da sorun yok, tamamen cihaz ile alakalı bir durum.
Gücü az çeken cihaz yani.
E ekranda Turbo Şarj göstergesi çıkmaz, o zaman büyük olasılıkla sorun kablo ya da adaptörde diyebiliriz...
Ki şu da ayrı bir konu;
Zaten servis cihazı direkt açmıyor, önce soruna yönelik bir çözüm arıyor.
Serviste zaten bir çok Orjinal ürün ile deneme yapılır, sorun bulunmazsa zaten Sorun Bulunamadı diyerek geri gönderilir cihaz..
Eğer ki sorun devam ediyorsa ondan sonra cihaza müdahale edilir.
Siz cihazların serviste gerekli kontrolleri sağlanmadan ve alternatif çözüm yolları aranmadan direkt açıldığını mı düşünüyorsunuz...?