Sohbet Tüm DEDE'ler buraya Lütfen...

ua_mustafa_20

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
poco x3 nfc
Meslek
profesyonel işsiz
Konular
87
Evet değerli arkadaşlar...nihayet beklediğim an gelmek üzere...
Allah kısmet ederse, yarın saat 11 civarlarında, İnşallah hayırlısı ile, Doğa Hanım teşrif edecekler ve bendeniz DEDE mertebesine yükselmiş olacağım....

Forumumuzun değerli Dede'lerinden.... ilk duygular nasıldı, neler hissettiniz, benim neler yapmam gerekiyor ve neler beni bekliyor...
Paylaşırsanız, sevinirim....hata torunlarınızın resimleri bile çok makbule geçer...

heyecandan kalbim kıpır kıpır...

Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
gözünüz aydın hocam
Allah sağlıklı huzurlu mutlu ömür ihsan etsin
dedeliğiniz hayırlı olsun

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Gözünüz aydın hocam Rabbim saglıklı şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

MI 5s Global Beta 9.1.24
Rabbim sağlıklı hayırlı mutlu günlerine şahit olmayı nasip etsin inşallah Skorpi hocam
Tebrik ederim. Çok sevindim Değerli Hocam. Yepyeni bir alana giriyorsunuz. ellerinizi öpen, ceplerini harçlıkla doldurduğunuz, size ton ton dede diyen nice güzel torunlarınız olsun inşallah. :)
İnşallah, sağlıklı bir şekilde teşrif eder. Size de hayırlı olsun.
Üstad öncelikle sizi tebrik ediyorum ve yarın hayata merhaba diyecek Doğa hanımımıza rabbimden ilk önce sağlık anne babasına ve ülkesine hayırlı bir evlat olmasını diliyorum
Gözünüz aydın. Allah Analı Babalı büyütsün hocam.
Rabbim saglıklı büyütmeyi nasip etsin gözünüz aydın hocam.
Hocam Allah analı, babalı, sağlıklı, huzurlu büyümeyi nasip etsin. Daha vaktimiz çok ama bizlere de o sevinci, mutluluğu yaşatsın inşaallah.
Hayırlı olsun üstad. Allah analı babalı büyütsün angel~~
Öncelikle sizleri ve ebeveyni tebrik ediyor, biricik torununuza sağlıklı ömür diliyorum. Yaş 54 lakin dede olma şerefine nail olamadım ki sizlere tavsiyede bulunayım üstadım.

Bilgiyi paylaşmak güzeldir. MI 6 dan yazıldı.
Allah bağışlasın hocam. Yaşı uzun ve sağlıklı olsun İnşallah :$ Rabbim bu mertebeye erişmeyi nasip etsin.
Ooohoooo Skorpi hocam istese torunun yanınada bir uşak yerleştirirde .... De işte:-x söylemem
Hocam ne mutlu sana ki bu günleri gördün Mevla'm sana başka torunları ve mürvetlerinide görmeyi nasip etsin
Gözünüz aydın
Selametle hocam
Gözünüz aydın hocam, Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı sıhhatli bir şekilde doğar inşallah.
Gözünüz aydın olsun, allah analı babalı dedeli neneli huzurlu sağlıklı sıhhatli büyütsün

MIX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Değerli Skorpi hocam şimdiden gözünüz aydın. Allah analı babalı, sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşallah. Rabbim daha nice torunlarınızı görmeyi nasip etsin size.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ALLAH analı babalı büyümeyi nasip etsin ,bahtı açık olsun İNŞALLAH
Allah analı babalı büyütsün hocam.Çocuğa 3 yaşında tablet yerine Mi Max falan vermeyin :D Erken yaşta teknolojiye ayak uydurtmayın :)
Değerli büyüğüm Skorpi hocam, çocuk bereket getirir. Allah, analı babalı sağlıklı ve sıhhatli büyütsün inşallah daha çok torunlar görürsünüz :);)
Allah'ım hayırlı ömürlü sağlıklı olmasını nasip eylesin hocam. Ne mutlu size ve bu gibi güzel, gurur verici duyguları yaşayanlara.
Skorpi hocam Rabbim analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütsün İnşaAllah.
Sizlere de şimdiden Rabbim güzel vakit geçirmeler ve neşeli beraber günler versin İnşaAllah.
Dedeler baş tacımızclap~~
gözünüz aydın hocam
Allah sağlıklı huzurlu mutlu ömür ihsan etsin
dedeliğiniz hayırlı olsun

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Allah birlikte hayırlı, bereketli ömür geçirmeyi nasip etsin.
İnşaallah sağlıklı ve mutlu şekilde kucağınıza alıp seversiniz...
Sayın hocam, Allah Analı Babalı büyütsün inşAllah, Gözünüz aydın angel~~
Hayırlı olsun hocam.. Allah analı babalı büyütsün inşallah.. Adı gibi ömrü de güzel olsun inşallah.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sağlıklı sıhhatli olsun hocam dede olmadım ama şöyle derler genelde torun evlattan daha kıymetlidir diye ! artık siz yaşar bize anlatırsınız artık clap~~
Sağlık ile büyüsün. Hayırlı evlat olsun inşâAllah.
Allah hepinizden razı olsun hocalarım....Amin İnşallah...her birinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
gözünüz aydın öncellikle 1.5 yaşında torun sahibi olarak,diyebileceğim torunun yeri bambaşka....
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Maşallah, Allah bağışlasın hocam...sizi çok iyi anlıyorum...

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Üstadım henüz ben DEDE olmadım..Artık nasip ne zaman olurum.Bilemiyorum...Şimdiden hayırlı olsun..Allah analı babalı büyütsün İnşallah..Sizden Teknik olaylarda Önderliğinizden yararlanıyorum.İnşallah bende o gün geldiğinde DEDE olacağımda sizin Engin DEDE olma deneyimlerinizden yararlanmak umuduyla..Sevgiler....
Çok teşekkür ederim hocam...Amin inşallah...
Ben koskoca forumda Dedelerin olduğu umuduyla bu konuyu açtım ve sadece şimdilik bir Dede ile tanışabildik...

Üst Alt