gelen giden yok halaSayın Ottoman hocam size yardımcı olacaktır, kendisi bu işin erbabıdır
Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
gelen giden yok halaSayın Ottoman hocam size yardımcı olacaktır, kendisi bu işin erbabıdır
Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk
Bugün Cumartesi hocam ve herkesin de bir Özel hayatı var, burada gönüllü yardımlaşma yapıyoruz ve maalesef 24 Saat hazır ol da beklemiyoruz, kendisi görünce size dönecektirgelen giden yok hala![]()
RR rom geliştiricilerine sormanız daha yararlı olacaktır hocam. MIUI olarak her şeyi le hazır bir rom isterseniz aşağıdaki linke göz atabilirsiniz.hocam nasıl kuracaz bu günden beri uğraşıyorum uğraşıyorum bi türlü yapamadım, hangi sürümü nasıl kuracaz biraz yardım etseniz bana? telefon mi6 Android oreo, resurrection remix kurulu cihazda.
teşekkürler hocam Google kamera zaten kurulu da içinde ayna modu yok miui de vardı o yüzden miui kamera istedim de sağlık olsun çokta önemli değil sağolun her şey içinRR rom geliştiricilerine sormanız daha yararlı olacaktır hocam. MIUI olarak her şeyi le hazır bir rom isterseniz aşağıdaki linke göz atabilirsiniz.
Rom - Mİ6 MIUI 10 18.9.22 GCam (Google Kamera) Aktif
Mi Max cihazıma nasıl gcam kurabilirim? Bu kardeşinize bi yardım edin![]()
Hocam burda bir sürü link var hangisini indireceğim?Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
nasıl kurulur bilmiyorum ama linkler burda
dostum inan bende bilmiyorum hangisi olduğuna sadece gcam port apk si olduğunu bilmiyorum ben son versiyonu kurdum ama çalıştıramadım kamera açılmadıHocam burda bir sürü link var hangisini indireceğim?![]()
önce twrp yükleyip sonra magisk le root yapıcan sonra magisk ten bi dosya var onu kurman gerekiyor ondan sonra gcam kurabilirsiniz çok meşakkatli konuları çok iyi okuman lazım sıkıntılı bi iş ben telefonu iki kere çökerttimArkadaşlar mrb iyi aksamlar formlari baya inceledim ama tam anlamiyla bi sonuc cikaramadim valla. Luften bilen arkadaslar yardimci olabilir mi ?
Mi note 3 kullaniyorum cihazda root falan hicbir sey yok kutudan ciktigi gibi global 9.6.2 rom yüklu buna GOOGLE CAMERA nasıl yükleyebilirim. simdiye kadar en az 10 tan indirdim hicbiri kurulmadi kurulanda kamerayi acmadi.