Yardım Tuketici haklari karari

ali.ozd

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
7
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 10
Telefon Modeli
Redmi 5 Plus
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar ben 1 ay önce cihazım 6 ay icinde 3 kere aynı sorun yüzünden servise gittiği ve yapılmadığı gerekçesiyle tuketici haklarına basvurdum. Bugün tuketici haklarından mektup geldi ama ben tam anlayamadım acaba karar ne olmuş bana bir açıklar mısınız gelen mektup linki aşağıda.

ali.ozd

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
7
hayırlı olsun parayı alırsınız :) hakikaten savunma süper tam bir cehalet örneği... Türkiye de hakem heyeti olmasa tek müşteri dahi ne telefonun bedelini ala bilir ne de yeni bir cihaz... çok şükür devlet yanımızda :) 15 günü geçerse kesinlikle bir tanıdığınız vs varsa icra başlatın bir de 750 tl civarı avukat parası ödesinler :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bilir kişiye gösterilmeksizin de karar vermeleri sizin avantajınıza :) yoksa süreç yine uzardı :)
Hocam bugün telefon fiyatlarına baktığımda bir hayli yüksek ben acaba para iadesi yerine değişim yapabilir miyim? Bugün 16. gün yani para iadesi için gidicem ama değişim yapabilme hakkımız var mıdır?

Oyla:

HüseyinAvcı

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mi Mix 3
Meslek
Eczane Teknikeri
Konular
32
Paranı al cebinde dursun hiç olmazsa üzerine ekleyebilirsen Xiaomi den bir model almıyorsan Samsung m20 alırsın veya başka cihaz

Oyla:

ali.ozd

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
7
Paranı al cebinde dursun hiç olmazsa üzerine ekleyebilirsen Xiaomi den bir model almıyorsan Samsung m20 alırsın veya başka cihaz
Hocam m20 güzele benziyor fakat ben saf Android yüklemek istiyorum ama gördüğüm kadarıyla m20 için herhangi bir custom rom desteği yok. Var mıdır tavsiye edebileceğiniz bir cihaz?

Oyla:

XiaoMiu

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihazım
10 Mart 2018
Konular
188
Hocam m20 güzele benziyor fakat ben saf Android yüklemek istiyorum ama gördüğüm kadarıyla m20 için herhangi bir custom rom desteği yok. Var mıdır tavsiye edebileceğiniz bir cihaz?
Nokia lar saf android mesela onlara bakabilir siniz

Oyla:
Üst Alt