Yardım Tuketici haklari karari

ali.ozd

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
7
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 10
Telefon Modeli
Redmi 5 Plus
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar ben 1 ay önce cihazım 6 ay icinde 3 kere aynı sorun yüzünden servise gittiği ve yapılmadığı gerekçesiyle tuketici haklarına basvurdum. Bugün tuketici haklarından mektup geldi ama ben tam anlayamadım acaba karar ne olmuş bana bir açıklar mısınız gelen mektup linki aşağıda.

ali.ozd

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
7
15 gün sonra gittiğinizde sorun olursa, direk icraya verin.:)
Daha ne kadar uğraşacağımı bilmiyorum. Zaten garantiye verdigim dönem 3 ay kadar bekledim, ardından tuketici haklarına başvurdum 1.5 ay daha bekledim biraz daha bekleyeceğim umarım boşuna uğraşmış olmam.

Oyla:

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
hayırlı olsun parayı alırsınız :) hakikaten savunma süper tam bir cehalet örneği... Türkiye de hakem heyeti olmasa tek müşteri dahi ne telefonun bedelini ala bilir ne de yeni bir cihaz... çok şükür devlet yanımızda :) 15 günü geçerse kesinlikle bir tanıdığınız vs varsa icra başlatın bir de 750 tl civarı avukat parası ödesinler :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bilir kişiye gösterilmeksizin de karar vermeleri sizin avantajınıza :) yoksa süreç yine uzardı :)

Oyla:

ali.ozd

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
7
hayırlı olsun parayı alırsınız :) hakikaten savunma süper tam bir cehalet örneği... Türkiye de hakem heyeti olmasa tek müşteri dahi ne telefonun bedelini ala bilir ne de yeni bir cihaz... çok şükür devlet yanımızda :) 15 günü geçerse kesinlikle bir tanıdığınız vs varsa icra başlatın bir de 750 tl civarı avukat parası ödesinler :)

bilir kişiye gösterilmeksizin de karar vermeleri sizin avantajınıza :) yoksa süreç yine uzardı :)
Sağolun. Evet savunmayı ilk gördüğümde ben de aynısını düşünmüştüm, savunmayı yazarken hangi kafayla yazdı bilemiyorum. Evet bilir kişiye gosterildeydi dediğiniz gibi süreç daha da uzardı en azından bu konuda şansımın yaver gittiğini düşünüyorum. Umarım bir aksilik çıkmaz da iade ederim.
Ve sonra da Redmi note 7 ye kavuşurum.

Oyla:

Pusat23

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi mi8 lite
Konular
3
Resmen sizi uğraştıracaklar bi 15 gün daha.
Elinizde tapu gibi karar var. O para iadesi size eninde sonunda olacak zaten,neden vermezsinki parayı hemen değişik insanlar ya ...call~~

Oyla:

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Hocam,konu dışı ama bende de redmi5plus var.hangi sorundan ötürü 3 defa servise gitti cihaz söyler misiniz?

Oyla:

ali.ozd

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
7
Hocam,konu dışı ama bende de redmi5plus var.hangi sorundan ötürü 3 defa servise gitti cihaz söyler misiniz?
Ekran sürekli açılıp kapanıyordu aşağıya benim cihazın sorununu gosteren video linki bırakıyorum isterseniz bir göz atın.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Ve cihaz 3 kere gitmesine rağmen aynı sorun devam ettiği için tuketici haklarına basvurdum.

Oyla:

Cb1111-1

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Coşkun
Cihazım
Xiaomi Mi 8lite
Konular
5
Resmen sizi uğraştıracaklar bi 15 gün daha.
Elinizde tapu gibi karar var. O para iadesi size eninde sonunda olacak zaten,neden vermezsinki parayı hemen değişik insanlar ya ...call~~
Yasal hakkını kullanıyor akıllarınca ama olsun 15. Gün bunu yapamayacaklar arkadaş şanslı ben 6 ay thhk bekledim :) sonunda 1200tlye aldığım telefon için o günkü kurdan hesaplandığındaki fiyatından 1200tl +450tl çek aldım 300tl ekledim mi 8lite 6/ 128 aldım...

Oyla:

SmashTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
----
Konular
68
Yasal hakkını kullanıyor akıllarınca ama olsun 15. Gün bunu yapamayacaklar arkadaş şanslı ben 6 ay thhk bekledim :) sonunda 1200tlye aldığım telefon için o günkü kurdan hesaplandığındaki fiyatından 1200tl +450tl çek aldım 300tl ekledim mi 8lite 6/ 128 aldım...
Çeki nasıl aldınız veya neden verdiler?

Oyla:

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Ekran sürekli açılıp kapanıyordu aşağıya benim cihazın sorununu gosteren video linki bırakıyorum isterseniz bir göz atın.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Ve cihaz 3 kere gitmesine rağmen aynı sorun devam ettiği için tuketici haklarına basvurdum.
Hocam anladım iyi yapmışsınız tabiki. Ben sadece aynı cihaz olduğu için başıma ne gelebileceğini bilmek için sordum inşallah ben dâhil kimse yaşamaz tabiki böyle sorunlar ama oluyor işte

Oyla:
Üst Alt