Sohbet Tuketici hakem heyeti

Mr.Mitch

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haydar
Cihazım
Redmi note 8
Meslek
Köle
Konular
46
Redmi note 5 kullaniyorum hayalet ekran ,pilin çabuk bitmesi ,gec şarj olması ile genpa servisine verdim servis usb bordunda ve flexinde sivi var dedi para istedi parayı verdim ama hala ghost screen var servis formunda sikayetlerim ve yapilan islemler var orda da hayalet ekranla ve pille ilgili yapilan bi islem yok tuketici hakem heyetine başvurucam ama şimdi nereyi şikeyet etmeliyim ? Genpa mı evo mu hb mi ?

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Tüketici hakem heyetine servis sorununuzu gidemediği için mi başvuruda bulunacaksınız? Ayrıca servis cihazı onarmadıysa neden iade aldınız, neticede diğer işlemler için ücret ödemişsiniz.

Mr.Mitch

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haydar
Cihazım
Redmi note 8
Meslek
Köle
Konular
46
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tüketici hakem heyetine servis sorununuzu gidemediği için mi başvuruda bulunacaksınız? Ayrıca servis cihazı onarmadıysa neden iade aldınız, neticede diğer işlemler için ücret ödemişsiniz.

Çünkü servis bulunduğum şehirde değil kargo ile gönderim ve servis sorunumu çözmedigi icin ucret iadesi talep edicem

Sneijder

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
51
Çünkü servis bulunduğum şehirde değil kargo ile gönderim ve servis sorunumu çözmedigi icin ucret iadesi talep edicem
Hocam servisden sorunun çözülemediğine dair bir rapor talep etmen gerekebilir..

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Hocam kötü söyleyeceğim ama burası yeri değil, işlerini düzgün yapmıyorlar sonra vatandaş uğraşsın dursun. Bu arada geçmiş olsun hocam, zamanında bana da çok çektirdiler o yüzden mesajın başında kötü söyleyeceğim dedim, yanlış yönlendirmek istemem ama işleminiz düzgün yapılmadığı ve ücret iade talebinde bulunmak için servisi şikayet etmeniz gerekir. Cihaz satıcısı yada aracı firma ile bağlantısı var mı bilmiyorum.

Mr.Mitch

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haydar
Cihazım
Redmi note 8
Meslek
Köle
Konular
46
Hocam kötü söyleyeceğim ama burası yeri değil, işlerini düzgün yapmıyorlar sonra vatandaş uğraşsın dursun. Bu arada geçmiş olsun hocam, zamanında bana da çok çektirdiler o yüzden mesajın başında kötü söyleyeceğim dedim, yanlış yönlendirmek istemem ama işleminiz düzgün yapılmadığı ve ücret iade talebinde bulunmak için servisi şikayet etmeniz gerekir. Cihaz satıcısı yada aracı firma ile bağlantısı var mı bilmiyorum.

Hocam cihazın komple fatura bedeli icin diyorsun demi sadece servis ucreti degil ve evet işlerini duzgun yapmiyorlar hem en pahaliya biz alalim hemde en cok biz çekim ülkecek

Sneijder

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
51
Cidden bu devirde kimse işini düzgün yapmıyor hocam böylelerine karşı hakkını sonuna kadar aramak gerekiyor Tüketici Hakem Heyeti bu konuda baya vatandaşın yanında gelişmeleri bizimle de paylaşır mısın ilerleyen günlerde tekrardan geçmiş olsun hocam..

Mr.Mitch

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haydar
Cihazım
Redmi note 8
Meslek
Köle
Konular
46

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Bana thh oyle bisey demedi ama neden acba
Hocam ben 2 defa THH ye başvurdum ve ikisinde de fatura kesen firmayı muhatap aldılar. Servis kim olursa olsun fark etmiyor. Sonuçta malı satan sorumlu.

Üst Alt