Soru TT Adsl den netspeed vdsl ye geçiş

Deniz D.

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Deniz
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
3
şu anki hiçbir paketinde taahhüt yok hocam. istediğin zaman çıkabiliyosun. Belki sizin aldığınız dönemde varmıştır. Ayrıca vaadettikleri hızı alabiliyor musunuz?
12 aylık taahhütü tt kom 24 ay lık bulunmasından yazmıştım ama yeteri kadar açık değildi sanırım. Hız konusundada benim hiç sorun yaşamadım 12 mbps sunuyorlar 10 mbps altına çok düştüğümü hatırlamıyorum. Alt komşumda aynı firmadan alıyor ama interneti sıkıntılı. Telekom bakır kabloları kaç yıllık olduğu bilinmediği için sağlıklı internet şansa. Gerçi biraz iç tesisatlada alakalı elektrikçi bütün odalara giden telefon kablolarını birbirine bağlamıştı bu durum sinyali etkiliyen bir durum. Hatta odaya gelen hattı 4 kablo vardiye 2 gruba bölmek bile sinyali etkiliyor bir hattı bir hatta bağlayın.( yaptıklarım kendi denemlerimde işe yaramıştır)

mehmet_bayram

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
60
12 aylık taahhütü tt kom 24 ay lık bulunmasından yazmıştım ama yeteri kadar açık değildi sanırım. Hız konusundada benim hiç sorun yaşamadım 12 mbps sunuyorlar 10 mbps altına çok düştüğümü hatırlamıyorum. Alt komşumda aynı firmadan alıyor ama interneti sıkıntılı. Telekom bakır kabloları kaç yıllık olduğu bilinmediği için sağlıklı internet şansa. Gerçi biraz iç tesisatlada alakalı elektrikçi bütün odalara giden telefon kablolarını birbirine bağlamıştı bu durum sinyali etkiliyen bir durum. Hatta odaya gelen hattı 4 kablo vardiye 2 gruba bölmek bile sinyali etkiliyor bir hattı bir hatta bağlayın.( yaptıklarım kendi denemlerimde işe yaramıştır)
Şimdi daha iyi anlıyorum hocam şu aralar sınav zamanlarım internetin güzelliğine kapılıp derslere çalışmamazlık yapmayım :D bina yeni sayılır 5-6 yıllık bir bina umarım sıkıntı çıkmaz evin iç tesisatı hakkında ne yazık ki bir bilgim yok . Değerli yorumunuz için çok teşekkür ediyorum hocam

Üst Alt