Soru TT Adsl den netspeed vdsl ye geçiş

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
D-Smart, FixNET, Netspeed kullandım, şu an Gibirnet kullanıyorum.. 35 Mbps'e Kadar Vdsl, 70 TL, Kota vs. Yok..
Konum Adalar / Eskişehir
Durum böyle..
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

mehmet_bayram

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
60
Bir pişmanlık yaşamak üzeresiniz onu anlatmaya çalıştım.
Banada aynı mavalları okumuştu onlar zamanında. Sonradan müşteri temsilcisinin (zaten dünyada ilktir herhalde tek bir bayan çalışıyor) bu konu ile ilgili hiçbir bilgisinin olmadığını öğrendim. Adsl den vdslye sizi öyle şak diye geciremezler. 15 güne kadar yolu var. Bu arada evinizdeki internetten tümden olma ihtimali bile var. Neyse ben ne desem boş. Dedimya illa o tecrübe yaşanacak. İnşallah sizinki güzel biter. Ama bir sikayetvar sitesini okuyun derim.
pişmanlık inşallah yaşamam hocam ama şu an kullandığımız hız 4mbps (çoğu zaman 1-2 mbps) taahhüt yüzünden değiştiremedik . yani 10mbps internet gelse bile ben şükür edeceğim hocam. Bakalım deneylim biz de. Ayrıca şikayetvar sitesinde diğer şirketlerin daha fazla şikayet oranları var(diğerleri daha çok tercih edildiği için normal aslında) ve şikayete yanıt oranı %99 olarak gözüküyor netspeed de. Şu an ben üniversite öğrencisiyim. Ailem interneti çok fazla kullanmadıkları için şuanki hızlar bile yetiyor. Diğer dönem üniler açılırsa evde olmayacağım ve ben de aileme gereksiz yük olmak istemiyorum. Onun için şu anlık kaliteye değil de ekonomiye daha çok önem veriyorum hocam. İlerde mühendis olduktan sonra(inşallah) paraya kıyıp eve 100 mbps internet taktıracağımdan şüpheniz olmasın :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

D-Smart, FixNET, Netspeed kullandım, şu an Gibirnet kullanıyorum.. 35 Mbps'e Kadar Vdsl, 70 TL, Kota vs. Yok..
Konum Adalar / Eskişehir
Durum böyle..
pişman mısınız netspeed den hocam. pişmansanız neyinden pişman oldunuz?

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
pişmanlık inşallah yaşamam hocam ama şu an kullandığımız hız 4mbps (çoğu zaman 1-2 mbps) taahhüt yüzünden değiştiremedik . yani 10mbps internet gelse bile ben şükür edeceğim hocam. Bakalım deneylim biz de. Ayrıca şikayetvar sitesinde diğer şirketlerin daha fazla şikayet oranları var(diğerleri daha çok tercih edildiği için normal aslında) ve en fazla şikayete yanıt oranı netspeed de. Şu an ben üniversite öğrencisiyim. Ailem interneti çok fazla kullanmadıkları için şuanki hızlar bile yetiyor. Diğer dönem üniler açılırsa evde olmayacağım ve ben de aileme gereksiz yük olmak istemiyorum. Onun için şu anlık kaliteye değil de ekonomiye daha çok önem veriyorum hocam. İlerde mühendis olduktan sonra(inşallah) paraya kıyıp eve 100 mbps internet taktıracağımdan şüpheniz olmasın :D

pişman mısınız netspeed den hocam. pişmansanız neyinden pişman oldunuz?
Hocam netspeed kullanıcıları bilir, bi ara bağlantı uçtu gitti.. Tamam sorun vardır çözülür ancak müşteri hizmetlerine ulaşmak ne mümkün.. Ulaştım sonunda, hatta bir kaç kez konuştuk ama hep aynı kişiydi bence.. Kızcağız bıkmış, bitkin, yorgun sesinden anlayabiliyorum..(Umarım yanılıyorumdur) hem ulaşamadığım için hem sürecin uzaması canımı sıktı.. Ama sağlayıcı değiştirmemin sebebi müşteri temsilcisinin o yorgun, bitkin hali..

mehmet_bayram

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
60
Hocam netspeed kullanıcıları bilir, bi ara bağlantı uçtu gitti.. Tamam sorun vardır çözülür ancak müşteri hizmetlerine ulaşmak ne mümkün.. Ulaştım sonunda, hatta bir kaç kez konuştuk ama hep aynı kişiydi bence.. Kızcağız bıkmış, bitkin, yorgun sesinden anlayabiliyorum..(Umarım yanılıyorumdur) hem ulaşamadığım için hem sürecin uzaması canımı sıktı.. Ama sağlayıcı değiştirmemin sebebi müşteri temsilcisinin o yorgun, bitkin hali..
Anlıyorum hocam bölgesel kaynaklı olabilir belki . Bahsetttiğiniz kızcağız şikayetvarda baya teşekkür edilen emine hanım sanırım :) şimdi bir kaç kişi berkay bey sorunumu halleti falan yazmış yavaş yavaş büyütüyolar ekiplerini.

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Anlıyorum hocam bölgesel kaynaklı olabilir belki . Bahsetttiğiniz kızcağız şikayetvarda baya teşekkür edilen emine hanım sanırım :) şimdi bir kaç kişi berkay bey sorunumu halleti falan yazmış yavaş yavaş büyütüyolar ekiplerini.
Umarım dediğiniz gibi olur, eğer tek kişiye yıkıyorlarsa işi çok açık ifade etmek istiyorum ama forumdan atılmak istemem, siz anladınız :)
Bu arada siz sağlayıcı değiştirdiğiniz için sizden herhangi bir ücret talep edemezler bilginiz olsun.
Bir pişmanlık yaşamak üzeresiniz onu anlatmaya çalıştım.
Banada aynı mavalları okumuştu onlar zamanında. Sonradan müşteri temsilcisinin (zaten dünyada ilktir herhalde tek bir bayan çalışıyor) bu konu ile ilgili hiçbir bilgisinin olmadığını öğrendim. Adsl den vdslye sizi öyle şak diye geciremezler. 15 güne kadar yolu var. Bu arada evinizdeki internetten tümden olma ihtimali bile var. Neyse ben ne desem boş. Dedimya illa o tecrübe yaşanacak. İnşallah sizinki güzel biter. Ama bir sikayetvar sitesini okuyun derim.
Benim Adsl Vdsl değişimi 2 dk sürmedi hocam.. Fixnet Adsl Netspeed Vdsl geçiş yapmıştım..

mehmet_bayram

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
60
Umarım dediğiniz gibi olur, eğer tek kişiye yıkıyorlarsa işi çok açık ifade etmek istiyorum ama forumdan atılmak istemem, siz anladınız :)
Bu arada siz sağlayıcı değiştirdiğiniz için sizden herhangi bir ücret talep edemezler bilginiz olsun.

Benim Adsl Vdsl değişimi 2 dk sürmedi hocam.. Fixnet Adsl Netspeed Vdsl geçiş yapmıştım..
O zaman bana da tek kişiye yıkıp şikayetvar üzerinden bu kadar teşekkür mesajı alan birine helal olsun demek düşer :D değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim hocam. Umarım sorunsuz bir geçiş olur.

Deniz D.

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Deniz
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
3
ben 1 yıldır fazladır kullanıyorum. adres değişikliği dışında firmayı aramadım. Birde 12 aydan uzun süreli taahhütlerde 12 ayı geçtikten sonra istediğin zaman çıkabilirsin; Bağlayıcılığı bulunmamakta 12 aydan sonra. Aradığında ne kadar cayma bedeli yansıyacak filan deselerde...

mehmet_bayram

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
60
ben 1 yıldır fazladır kullanıyorum. adres değişikliği dışında firmayı aramadım. Birde 12 aydan uzun süreli taahhütlerde 12 aşı geçtikten sonra istediğin zaman çıkabilirsin; Bağlayıcılığı bulunmamakta 12 dan sonra. Aradığında ne kadar çayma bedeli yansıyacak filan deselerde...
şu anki hiçbir paketinde taahhüt yok hocam. istediğin zaman çıkabiliyosun. Belki sizin aldığınız dönemde varmıştır. Ayrıca vaadettikleri hızı alabiliyor musunuz?

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
O zaman bana da tek kişiye yıkıp şikayetvar üzerinden bu kadar teşekkür mesajı alan birine helal olsun demek düşer :D değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim hocam. Umarım sorunsuz bir geçiş olur.
Rica ederim hocam, umarım sıkıntısız bir geçiş olur.

impossible42

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Cnc Operatörü
Konular
15
Neden hocam diğer operatörden netspeede geçiş yapan abonelerden herhangi bir ücret alınmayacaktır yazıyor.

Ayrıca 9 tl gibi bir modem kira ücreti alınmıyor değil mi sadece fiber de var o.
Kira olayı yok bende ben evi taşıdım 100tl bağlantı ücreti ödedim.

Üst Alt