Soru TT Adsl den netspeed vdsl ye geçiş

mehmet_bayram

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
60
İyi günler herkese. 2 yıl aradan sonra artık türk telekom dan kurtuluyorum. 1.5 ay sonra taahhüt doluyor. İss olarak netspeed e geçmeye karar verdim. Şimdilik adsl kullanıyodum fakat geçmek istediğim hız 35 mbps vdsl internet. Bina altyapısı 52 mbps destekliyor olarak gözüküyor. Aynı zamanda da modem olarak tplink tdw9970 v3 var(türk telekomun verdiği model) modemin üzerinde 300mbps ye kadar desteklediği ve internetten araştırma sonucunda da vdsl de desteklediğini öğrendim. Şimdi ben adsl den vdsl ye direkt geçebilir miyim? Zorluk çeker miyim? Son zamanlarda iss değiştirmiş ya da bilen birisi yardımcı olursa çok mutlu olurum. Ayrıca netspeed kullanıp referans olmak isteyen varsa mesaj atabilir.
Teşekkürler

bliesnd

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail Emre
Cihazım
Poco X3 NFC
Meslek
Atanmış Tıbbi Sekr
Konular
38
İyi günler herkese. 2 yıl aradan sonra artık türk telekom dan kurtuluyorum. 1.5 ay sonra taahhüt doluyor. İss olarak netspeed e geçmeye karar verdim. Şimdilik adsl kullanıyodum fakat geçmek istediğim hız 35 mbps vdsl internet. Bina altyapısı 52 mbps destekliyor olarak gözüküyor. Aynı zamanda da modem olarak tplink tdw9970 v3 var(türk telekomun verdiği model) modemin üzerinde 300mbps ye kadar desteklediği ve internetten araştırma sonucunda da vdsl de desteklediğini öğrendim. Şimdi ben adsl den vdsl ye direkt geçebilir miyim? Zorluk çeker miyim? Son zamanlarda iss değiştirmiş ya da bilen birisi yardımcı olursa çok mutlu olurum. Ayrıca netspeed kullanıp referans olmak isteyen varsa mesaj atabilir.
Teşekkürler
Merhaba hocam, ben şuan netspeed kullanıyorum ama adsl İnternet
1 yıla yakın olacak gerçekten çok iyi firma
Ayrıca referansta olmak isterim.

impossible42

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Cnc Operatörü
Konular
15
Ben netspeed kullanıyorum sizdeki modemle aynı benim modem sıkıntı yaşamazsınız sadece eve kadar kurulum ücreti var iki taksit faturaya yansıyor 100 ₺

mehmet_bayram

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
60
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben netspeed kullanıyorum sizdeki modemle aynı benim modem sıkıntı yaşamazsınız sadece eve kadar kurulum ücreti var iki taksit faturaya yansıyor 100 ₺
Neden hocam diğer operatörden netspeede geçiş yapan abonelerden herhangi bir ücret alınmayacaktır yazıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca 9 tl gibi bir modem kira ücreti alınmıyor değil mi sadece fiber de var o.

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
31
Millenicom da biraz daha avantajlı paketler var bence bir bakın derim.

referans isterseniz de yardımcı olurum.

Birde millenicom paket hızınız neyse tamamını hatta biraz daha üstünü veriyor.

Benim paketim 35 Mbps aldığım hız 38 Mbps

solanercan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ercan solan
Cihazım
note 9
Konular
5
Bilgisayar ve internet kullanan herkes hayatında bir kez AMD bir kez Atı Radeon ve bir kez netspeed tecrübesi yaşayacak kim ne derse desin. Müşteri hizmetlerinde çalışan tek bir bayan var ve bulunduğu binada firmanın tabelası yok başka söze gerek varmı bilmiyorum.

mehmet_bayram

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
60
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilgisayar ve internet kullanan herkes hayatında bir kez AMD bir kez Atı Radeon ve bir kez netspeed tecrübesi yaşayacak kim ne derse desin. Müşteri hizmetlerinde çalışan tek bir bayan var ve bulunduğu binada firmanın tabelası yok başka söze gerek varmı bilmiyorum.
Hocam iyi başlayıp kötü bitirmişsiniz. Ne demek istediğinizi tam anlamadım :)

Millenicom da biraz daha avantajlı paketler var bence bir bakın derim.

referans isterseniz de yardımcı olurum.

Birde millenicom paket hızınız neyse tamamını hatta biraz daha üstünü veriyor.

Benim paketim 35 Mbps aldığım hız 38 Mbps
Alacağım paket 58 tl ye(100 gb üstü gb başına 50kr max 81 tl olacak şekilde fakat çok fazla internet ihtiyacım olmuyor) gelicek 35mbps sınırsız internet daha uygun paket göremedim ben

solanercan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ercan solan
Cihazım
note 9
Konular
5
Bir pişmanlık yaşamak üzeresiniz onu anlatmaya çalıştım.
Banada aynı mavalları okumuştu onlar zamanında. Sonradan müşteri temsilcisinin (zaten dünyada ilktir herhalde tek bir bayan çalışıyor) bu konu ile ilgili hiçbir bilgisinin olmadığını öğrendim. Adsl den vdslye sizi öyle şak diye geciremezler. 15 güne kadar yolu var. Bu arada evinizdeki internetten tümden olma ihtimali bile var. Neyse ben ne desem boş. Dedimya illa o tecrübe yaşanacak. İnşallah sizinki güzel biter. Ama bir sikayetvar sitesini okuyun derim.

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
31

Alacağım paket 58 tl ye(100 gb üstü gb başına 50kr max 81 tl olacak şekilde fakat çok fazla internet ihtiyacım olmuyor) gelicek 35mbps sınırsız internet daha uygun paket göremedim ben
58 tl gibi bir paket ücreti göremedim bende sitede ? Ben 35 mbps sınırsız internet alacağınızı düşündüm vdsl diyince. Haliyle millenicom da daha ucuza geliyor. Tabi netspeed tecrübesi ortada bi firma umarım pişman olmazsınız.

mehmet_bayram

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
60
58 tl gibi bir paket ücreti göremedim bende sitede ? Ben 35 mbps sınırsız internet alacağınızı düşündüm vdsl diyince. Haliyle millenicom da daha ucuza geliyor. Tabi netspeed tecrübesi ortada bi firma umarım pişman olmazsınız.
kampanyadan bahsediyorum hocam. referans sistemi sayesinde 12 ay boyunca aylık olarak 5TL indirim sunuyor. Böylelikle 63 tl den 58 tl ye düşüyor(12 ay boyunca) ayrıca hız da 35 mbps vdsl.

Üst Alt