Soru Trendyol'dan Mi 8 alan var mı?

dragonite737

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berk
Cihazım
Mi 8
Konular
3
Trendyol'dan Mi 8 sipariş etmiş bulundum

Ancak şimdi kafamı kurcalıyor ürün Çin romuyla falan yollanmaz değil mi? Trendyol'a da sordum ama henüz yanıt alamadım.

Merak ediyorum Forumda Trendyol'dan Mi 8 alanlar var mı varsa ürün Global versiyonla mı yoksa Çin romuyla mı geldi?

Ve eğer ürün Çin romuyla gelirse ne yapmam gerekir, direkt hiç açmadan iade mi edeyim?

dragonite737

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berk
Cihazım
Mi 8
Konular
3
Haklı ama arkadaş, ben de hemen hemen her Xiaomi servisi için berbat şeyler okudum.

Oyla:

Wyrox

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Levent
Cihazım
Mi 8 128 gb
Meslek
Öğrenci
Konular
1
kutusunu görerek almanı tavsiye ederim

Son düzenleme:
Oyla:

Gullerinlordu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus Ağgül
Cihazım
Redmi Note 6Pro
Meslek
Moda tasarım
Konular
3
Trendyol'dan Mi 8 sipariş etmiş bulundum

Ancak şimdi kafamı kurcalıyor ürün Çin romuyla falan yollanmaz değil mi? Trendyol'a da sordum ama henüz yanıt alamadım.

Merak ediyorum Forumda Trendyol'dan Mi 8 alanlar var mı varsa ürün Global versiyonla mı yoksa Çin romuyla mı geldi?

Ve eğer ürün Çin romuyla gelirse ne yapmam gerekir, direkt hiç açmadan iade mi edeyim?
Ben sürekli alışveriş yapıyorum kardeşim, hiçbir sıkıntı yaşamadım, rahatlıkla alabilirsin. Trendyol şimdiye kadar kötü bir ürün göndermedi, sadece kargo sinir bozuyor bazen.

Oyla:

dragonite737

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berk
Cihazım
Mi 8
Konular
3
Ben sürekli alışveriş yapıyorum kardeşim, hiçbir sıkıntı yaşamadım, rahatlıkla alabilirsin. Trendyol şimdiye kadar kötü bir ürün göndermedi, sadece kargo sinir bozuyor bazen.

Aynen öyle oldu 2 adres yazmışlar nasıl olduysa. Kargo yanlış şubeye ve adrese gitti başta. Klasik Mng.

Oyla:

darkness_age

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ahmet
Cihazım
Samsung S7
Konular
4

Benim sıkıntım trendyol değil zaten. Cepport ve ithalatçı garantili-KVK anlaşması. Atıyorum çok basit bir sorun oldu. Kamera çalışmadı. KVK telefonu alığ değiştirir mi? Süründürür mü? Sonuçta elektronik şans işi birazda.

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Benim sıkıntım trendyol değil zaten. Cepport ve ithalatçı garantili-KVK anlaşması. Atıyorum çok basit bir sorun oldu. Kamera çalışmadı. KVK telefonu alığ değiştirir mi? Süründürür mü? Sonuçta elektronik şans işi birazda.
Gelen üründe bir sıkıntı olursa Cepport ile iletişime geçerseniz hallediyorlar hocam. KVK ya da Trendyola gitmenize gerek kalmıyor.

Oyla:

darkness_age

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ahmet
Cihazım
Samsung S7
Konular
4
Cepport kampanyası bir anda bitince malesef alamadım. Alamadığıma da üzüldüm. Bende Oneplus 5t aldım. Umarım pişman olmam

Oyla:
Üst Alt