- Adım
- Kerim
- Cihazım
- Mi Max 2
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 27
Teknolojik alet alınacaksa fiziksel olarak alınmalı. Sanal olarak değil.
Buna katılmıyorum hocam. Bugüne kadar Hepsiburadadan neredeyse 10 bin liralık teknolojik alet alışverişi yaptım. Fiziksel olarak almadığım için en az 2 bin lira daha ucuza geldi toplamda. Böyle bir durum İlk kez başıma geliyor. Oda zaten ilk kez Trendyol kullanıyorum.Teknolojik alet alınacaksa fiziksel olarak alınmalı. Sanal olarak değil.
Trendyol.com adına bir satıcının Sahte ürün göndermesi Trendyol.com u bağlamaz yaniyani mantıken baktığım zaman size iade etmemeleri gayet normal hocam sahte çıkması onları ilgilendirmez alışverişinde kullanabilirsin diyorlar ve kullanıyorsunuz hakkınız bitmiş oluyor yani ürün sahte diye kupon iade edilmesi saçma geldi bana
demek istediğim o değildi hocam sadece kupon için söyledim benTrendyol.com adına bir satıcının Sahte ürün göndermesi Trendyol.com u bağlamaz yaniOda güzel bir bakış açısı hocam. Hıyar gönderseler karışmam diyorsunuz yani. Bu haliyle şu an hıyardan farksız da
![]()
Yorum okumak Trendyol için yeterli bir güvenlik yolu değil. Zira bizzat yaşadım kötü yorum yaptırmıyorlarHocam bileceğinizi tahmin ettiğim üzere dükkan sistemiyle işleyen bir kuruluş trendyol. Alacağınız ürünün en ucuzu bulurken satıcının puanına ve ürünleri ilgili yapılan yorumları dikkatli okumanızı tavsiye ederim çünkü en düşük fiyata aldım diye sevinirken sahte ürün gönderimi sık karşılaşılan bir durumdur. Geçmiş olsun.
Hocam bilgim var zaten sahte ürün gönderildi diye değil benim şikayetim. Ben Trendyol gibi bir firmadan "Gönderici dükkan için gerekli işlemleri başlatacağız size de kuponunuzu en azından iade tarihinden itibaren 1 gün geçerli olmak kaydıyla iade edeceğiz." tarzı en azından müşteriyi koruyan bir politika izlesin ama nerde... Kupon sorunca iade yok dendi mağazaya işlem yapacak mısınız diyince cevap bile verilmedi. Hepsiburada üzerinden alışveriş yapıyorum her daim bildikten şaşmamak lazımmış demekki.Hocam bileceğinizi tahmin ettiğim üzere dükkan sistemiyle işleyen bir kuruluş trendyol. Alacağınız ürünün en ucuzu bulurken satıcının puanına ve ürünleri ilgili yapılan yorumları dikkatli okumanızı tavsiye ederim çünkü en düşük fiyata aldım diye sevinirken sahte ürün gönderimi sık karşılaşılan bir durumdur. Geçmiş olsun.