Yardım Trendyol note 12 pro 5g

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Sayın hocam Zeytinburnu' da Teknomuaz var. Bir arkadaşım tavsiyem üzerine kendisinden mi 11 ultra almıştı zamanında, beş aydır herhangi bir şikâyeti olmadı. Aksi takdirde canıma okurdu.
Şimdi baktım bahsi geçen cihazı kayıtlı olarak 7500 TL ye satıyor. Facebook ve Telegram gruplarında da çok iyi referansları var. En azından dükkanına gidip cihazı görerek alma şansınız var.
Not: Yalnız bu bir yatırım tavsiyesi değildir. Sonradan oluşabilecek sıkıntı ve problemlerden şahsım ve miuiturkiye forumu sorumlu değildir.giggle~~:D
Valla cihazı çok beğendim. Aslında kızıma telefon almak için yola çıktım. Ama bu telefonu kendime alıp kendimdeki 10s ide kızıma vermeyi düşünüyorum. Bahsettiğiniz yerin telefonu varsa özelden paylaşırmısın? Bi arayıp bilgi alım.

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45
Valla cihazı çok beğendim. Aslında kızıma telefon almak için yola çıktım. Ama bu telefonu kendime alıp kendimdeki 10s ide kızıma vermeyi düşünüyorum. Bahsettiğiniz yerin telefonu varsa özelden paylaşırmısın? Bi arayıp bilgi alım.
Linkini paylaştım hocam. Direkt telefonla ulaşamayabilirsiniz. Whatsapp üzerinden yazarsanız geri dönüş daha çabuk olur.

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Linkini paylaştım hocam. Direkt telefonla ulaşamayabilirsiniz. Whatsapp üzerinden yazarsanız geri dönüş daha çabuk olur.
Teşekkürler hocam 🙂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaş direnç kayıtlı olarak satıyormuş.
Bu konuda cihaz açıldığı için benimde bazı çekincelerim vardı. Hatta Skorpi hocam da bu konuda fikirleri vardı. Ne dersiniz Skorpi hocam. Dirençli işine girilirmi?
Koçara hocam bu dirençli işlerinde sonradan NFC bozuluyor falan diyorlar. 5G desteği de bozuluyormuş falan. Varmı bilginiz?

Son düzenleme:

Koçara

Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45
Teşekkürler hocam 🙂

Bu konuda cihaz açıldığı için benimde bazı çekincelerim vardı. Hatta Skorpi hocam da bu konuda fikirleri vardı. Ne dersiniz Skorpi hocam. Dirençli işine girilirmi?
Koçara hocam bu dirençli işlerinde sonradan NFC bozuluyor falan diyorlar. 5G desteği de bozuluyormuş falan. Varmı bilginiz?
Sayın hocam siz " Veysel hocam yada sefa hocam gibi arkadaşlar da bu telefonu getirmiyor..." deyince garantisiz ama kayıt edilen cihaz istiyorsunuz zannettim. Veysel hocayı tanımıyorum ama yakından tanıdığım Sefa hocam da direnç kayıtlı cihaz satıyor. Yoksa şahsi fikrimce ( Forumda dirençli cihaz kullanan dostlarımı tenzih ederek söylüyorum ) direnç işi tam bir saçmalık. Binlerce lira ödeyerek satın alınan cihazın içinin açılıp her bir parçasının tek tek sökülerek anakarta müdahale edilmesi hiç bir mantık kaidesiyle bağdaşmaz. İleriki zamanlarda NFC de bozulur, 5G desteği de, batarya problemleri de oluşur, sensör sorunları da.... Su geçirmezlik özelliği olan cihazlarda o özellik zaten kesin gidiyor.
Aynı modelin garantili fiyatı zaten 10 bin TL civarında. 2500 tL için cihazı açtırmaya ne gerek var, değil mi?

adilkahraman

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adil
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
12
Sayın hocam siz " Veysel hocam yada sefa hocam gibi arkadaşlar da bu telefonu getirmiyor..." deyince garantisiz ama kayıt edilen cihaz istiyorsunuz zannettim. Veysel hocayı tanımıyorum ama yakından tanıdığım Sefa hocam da direnç kayıtlı cihaz satıyor. Yoksa şahsi fikrimce ( Forumda dirençli cihaz kullanan dostlarımı tenzih ederek söylüyorum ) direnç işi tam bir saçmalık. Binlerce lira ödeyerek satın alınan cihazın içinin açılıp her bir parçasının tek tek sökülerek anakarta müdahale edilmesi hiç bir mantık kaidesiyle bağdaşmaz. İleriki zamanlarda NFC de bozulur, 5G desteği de, batarya problemleri de oluşur, sensör sorunları da.... Su geçirmezlik özelliği olan cihazlarda o özellik zaten kesin gidiyor.
Aynı modelin garantili fiyatı zaten 10 bin TL civarında. 2500 tL için cihazı açtırmaya ne gerek var, değil mi
Hocam bende aldım note 12 pro 5g, zaten 2024 ağustosa kadar sorun yok, ondan sonra da bu telefonu seçmemdeki en büyük sebep olan yazılım üzerinden kayıt işinin olması, şuan bl kilidi açtım, Taiwan rom yükledim kullanıyorum.

Koçara

Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45
Hocam bende aldım note 12 pro 5g, zaten 2024 ağustosa kadar sorun yok, ondan sonra da bu telefonu seçmemdeki en büyük sebep olan yazılım üzerinden kayıt işinin olması, şuan bl kilidi açtım, Taiwan rom yükledim kullanıyorum.
Dirençli yada yazılımlı... Resmi kayıt dışında yapılan imei repair işlemlerine her zaman mesafeli olduğum için benim ilgi alanıma girmiyor.
Bu arada cihazınız hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın.

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Aynı modelin garantili fiyatı zaten 10 bin TL civarında. 2500 tL için cihazı açtırmaya ne gerek var, değil mi?
Fikirlerinize kesinlikle katılıyorum hocam. Yeni bir cihazın açılması ve işlem yapılması banada abes geliyor. Aklıma son gelen cihaz TR garantili olarak Poco X5 Pro 5G modeli 8/256

Aklımın bir yanı da Redmi den Vazgeçme diyor :) Endonezya rom kurup devam etmek istiyorum çünkü.

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Teşekkürler hocam 🙂

Valla hocam ben bugüne kadar hep orijinal cihaz kullandım...direnç işlemi bana da şahsen sakat geliyor fakat dirençli alanlar ve sonra dan direnç işlemini yaptıranların hepsi, şimdilik, sorunsuz kullandıklarını beyan ediyorlar...Max3 e alternatif bir cihaz konusuna o nedenle bir türlü karar veremiyordum zaten...geçen gün TR 2024 hazirana kadar garantili, Mi11TPro aldım, 2 nci el (İlk 2.el cihazım) cihaz çok temiz, alışmaya başladım bile sayılır...o nedenle ben bu konuda bir telkinde bulunamam size, karar sizin hocam, Allah yardımcınız olsun

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Valla hocam ben bugüne kadar hep orijinal cihaz kullandım...direnç işlemi bana da şahsen sakat geliyor fakat dirençli alanlar ve sonra dan direnç işlemini yaptıranların hepsi, şimdilik, sorunsuz kullandıklarını beyan ediyorlar...Max3 e alternatif bir cihaz konusuna o nedenle bir türlü karar veremiyordum zaten...geçen gün TR 2024 hazirana kadar garantili, Mi11TPro aldım, 2 nci el (İlk 2.el cihazım) cihaz çok temiz, alışmaya başladım bile sayılır...o nedenle ben bu konuda bir telkinde bulunamam size, karar sizin hocam, Allah yardımcınız olsun

2. El alırken de tanıdık birinden almak lazım. İnsanlar artık çok kötüler maalesef. Düşürdü mü kırdımı içini açtımı işlem yaptırdımı bunlar hep muallak. Sahibinden gibi sitelerden almak da pek mantıklı değil.

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
2. El alırken de tanıdık birinden almak lazım. İnsanlar artık çok kötüler maalesef. Düşürdü mü kırdımı içini açtımı işlem yaptırdımı bunlar hep muallak. Sahibinden gibi sitelerden almak da pek mantıklı değil.
Ben cihazı, sahibi tanıdığım olan Büyükçekmece Mi Store dan aldım hocam, teknolji özürlü, yaşlı ve kara cahilim ama eşşeğimi de sağlam kazığa bağlarım8=)

Üst Alt