Yardım Trendyol note 12 pro 5g

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45
Merhaba hocam konudan İstanbul'da hangi firmadan aldınız acaba ismini verebilirmisiniz
Firma İstanbul'da değil hocam, Diyarbakır' da. Gaziosmanpaşa' da dükkanları var oradan teslim aldım. Firmanın adı İrak tektaş Telekom.

Rasit03

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RAŞİT
Cihazım
POCO X5 PRO 5 G
Meslek
emekli teknisyen
Konular
5
ben 2 ay önce POCO X5 PRO 5 G aldım hiçde bahsettiğiniz şeylere rastlamadım

sparceal

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sparceal
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
6
Hocam Youtube üzerinde ufak bir teknoloji kanalında arkadaşın birisi alıp inceledi. Bende videoyu izlemiş bulundum.

Tek ve net yorumum; arkadaşlar sağlam dolandırılıcık.

Olayı nasıl kavrarsınız yavaş yavaş anlatalım. Öncelikle bu arkadaş videoda imeinin başka cihazlara ait olduğunu doğruladı.

İkincisi kutunun jelatinli görsellerine ve içeriğine baktım, kesinlikle sonradan yapılma jelatin ve cihaza ait olmayan bir 67W. adaptör. Orijinal kutusundan çıkan adaptörde yazıların fontundan yerine kadar her şeyi farklı, taktığınız anda 67W. MAX yazısını görüyorsunuz. Fakat bu dolandırıcıların gönderdiği sahte adaptör olduğu için bu gözükmüyor. Ürün yorumlarında hepsi bire bir, aynı sahte kutu içeriği.

Cihazların bazılarında altında sonradan yapışma CE logosu basılmış. Cihazın fontuyla yakından uzaktan alakası yok, yeri bile yanlış. Nitelikli, ama detaysız olduğundan dolayı niteliksiz dolandırıcılık.

Bu dolandırıcılar cihazlara bootloader kapalı/açık imei çakıp, matbaada bastırdıkları kutuya piyasa malı sözde 67W. adaptörü de koyup, yalan kağıtlarıyla birlikte satıyorlar. Cihazların içinde zaten fake yazılım var. sonu mixN ile biten. Orijinal yazılımların sonunda M var, fake yazılımda N var. Bu yüzden bu cihazlar orijinal yazılım atılmadığı sürece asla güncelleme almayacak, hatta güncelleme ayrıntılarına tıkladığınızda yetkili değilsiniz diyor.

E zaten güncelleme gelmeyecek, alan müşteri zaten bilinçsiz, zaten bizler gibi işi bilenler o cihaza o parayı vermiyor. Aynı cihazın temiz ellenmemişi 6.500 7.500 arasında satılıyor çünkü. Siz sadece kaçak cihaza süslü yalanlarla 11k vermiş olacaksınız.

O cihazın dist. garantisi ile zamanında hepsiburada üzerinden satılan oneplus cihazların benzerliği yok. Bu cihazların garantisi yok, çünkü hepsi kaçak ve faturasız. Hepsiburadanın sattıkları kendisi sattı ve her birinin faturası vs. hepsi vardır yurtdışından alındığından dolayı.

İşin komik ve kokan tarafı trendyol gibi sözde müşteriyi koruyan ve satıcılara çoğu konuda kan kusturan trednyol bu konuda nasıl takip etmiyor ve sessiz kalıyor? Çok enteresan vallahi.

Gidin 6.5k'ya kaçağı kendiniz alın, 8 ay kullanın eski telefonunuzun imeisini attırın ve bitti gitti. Heyecan aramayın, bu yalanlara dolandırılmayın.

Egoege

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mi-yu-ay
Cihazım
Rn9Pro/Joyeuse
Meslek
Eu rom düşmanlığı
Konular
48
Trendyol kurumsal bir firmadır, böyle bir yanlışın içine gireceklerini zannetmem. Fakat eğer bir güven ile alâkalı bir sorun varsa Mistore' dan alabilirsiniz.
Hocam, satıcıya dikkat etmek çok çok çok önemli. Bi tanıdığım note 10s almıştı yd cihaz geldi kendisine.

Twrp12

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ulanmete
Cihazım
note 12 pro 5g
Meslek
Öğretmen
Konular
12
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Merak edenler burdan izleyebilir

Miuimai

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
S23
Konular
5
Bende 67 wat Xiaomi şarj aleti sipariş ettim.Hemen test ettiğimde değil 67 wat, 18 wat bile şarj etmiyordu, kenarlarında çizikler mevcuuttu.Acil iade ettim.Bunlar bu cihazı kontrol etmiyorlarmı tekrar başkasına gönderiyorlar.Bilinçli kişiler iade ediyor,kimiside kim uğraşacak deyip atıyor kenara ve bunlar bunu çok iyi bildiyor.Neyse forum sayesinde bilinçleniyoruz.Bu şu demekmi oluyor Xiaomi alacaksan YD alın

afaruky

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Afaruk
Cihazım
Nexus 5
Konular
6
Türkiye'dd resmi satışı olmayan bir cihazı piyasadan kayıtsız alıp, güvenilir birine direnç attırıp bu şekilde kullanmak daha mantıklı.

ferhata.agac

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ferhat
Cihazım
Poco x3 NFC
Meslek
Bilgisayar Program
Konular
14
Hocam Youtube üzerinde ufak bir teknoloji kanalında arkadaşın birisi alıp inceledi. Bende videoyu izlemiş bulundum.

Tek ve net yorumum; arkadaşlar sağlam dolandırılıcık.

Olayı nasıl kavrarsınız yavaş yavaş anlatalım. Öncelikle bu arkadaş videoda imeinin başka cihazlara ait olduğunu doğruladı.

İkincisi kutunun jelatinli görsellerine ve içeriğine baktım, kesinlikle sonradan yapılma jelatin ve cihaza ait olmayan bir 67W. adaptör. Orijinal kutusundan çıkan adaptörde yazıların fontundan yerine kadar her şeyi farklı, taktığınız anda 67W. MAX yazısını görüyorsunuz. Fakat bu dolandırıcıların gönderdiği sahte adaptör olduğu için bu gözükmüyor. Ürün yorumlarında hepsi bire bir, aynı sahte kutu içeriği.

Cihazların bazılarında altında sonradan yapışma CE logosu basılmış. Cihazın fontuyla yakından uzaktan alakası yok, yeri bile yanlış. Nitelikli, ama detaysız olduğundan dolayı niteliksiz dolandırıcılık.

Bu dolandırıcılar cihazlara bootloader kapalı/açık imei çakıp, matbaada bastırdıkları kutuya piyasa malı sözde 67W. adaptörü de koyup, yalan kağıtlarıyla birlikte satıyorlar. Cihazların içinde zaten fake yazılım var. sonu mixN ile biten. Orijinal yazılımların sonunda M var, fake yazılımda N var. Bu yüzden bu cihazlar orijinal yazılım atılmadığı sürece asla güncelleme almayacak, hatta güncelleme ayrıntılarına tıkladığınızda yetkili değilsiniz diyor.

E zaten güncelleme gelmeyecek, alan müşteri zaten bilinçsiz, zaten bizler gibi işi bilenler o cihaza o parayı vermiyor. Aynı cihazın temiz ellenmemişi 6.500 7.500 arasında satılıyor çünkü. Siz sadece kaçak cihaza süslü yalanlarla 11k vermiş olacaksınız.

O cihazın dist. garantisi ile zamanında hepsiburada üzerinden satılan oneplus cihazların benzerliği yok. Bu cihazların garantisi yok, çünkü hepsi kaçak ve faturasız. Hepsiburadanın sattıkları kendisi sattı ve her birinin faturası vs. hepsi vardır yurtdışından alındığından dolayı.

İşin komik ve kokan tarafı trendyol gibi sözde müşteriyi koruyan ve satıcılara çoğu konuda kan kusturan trednyol bu konuda nasıl takip etmiyor ve sessiz kalıyor? Çok enteresan vallahi.

Gidin 6.5k'ya kaçağı kendiniz alın, 8 ay kullanın eski telefonunuzun imeisini attırın ve bitti gitti. Heyecan aramayın, bu yalanlara dolandırılmayın.
Evet hocam bende gördüm o videoyu ve o yüzden vazgeçtim onun yerine f4 aldık gayet de beğenerek aldım hatta bana göre note 12 pro 5g den daha iyi cihaz o video karşıma çıkmasaydı beni de dolandırıcaklardı o kadar araştırmama rağmen...

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Ben anlamadım valla. Bu telefonu almayı istiyordum açıkçası. İyice kafam bulandı. Veysel hocam yada sefa hocam gibi arkadaşlar da bu telefonu getirmiyor. Napcaz?

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45
Ben anlamadım valla. Bu telefonu almayı istiyordum açıkçası. İyice kafam bulandı. Veysel hocam yada sefa hocam gibi arkadaşlar da bu telefonu getirmiyor. Napcaz?
Sayın hocam Zeytinburnu' da Teknomuaz var. Bir arkadaşım tavsiyem üzerine kendisinden mi 11 ultra almıştı zamanında, beş aydır herhangi bir şikâyeti olmadı. Aksi takdirde canıma okurdu.
Şimdi baktım bahsi geçen cihazı kayıtlı olarak 7500 TL ye satıyor. Facebook ve Telegram gruplarında da çok iyi referansları var. En azından dükkanına gidip cihazı görerek alma şansınız var.
Not: Yalnız bu bir yatırım tavsiyesi değildir. Sonradan oluşabilecek sıkıntı ve problemlerden şahsım ve miuiturkiye forumu sorumlu değildir.giggle~~:D

Üst Alt