Uygulama Touchpal Android 15 için APK

burcu_aksu

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Burcu
Cihazım
Xiomi
Konular
7
Ben linkleri göremiyorum tıkladığım zaman yandex in ana sayfası açılıyor sadece

Bir de buradan dener misiniz? Olmazsa söyleyin başka bir yerden yüklemeye çalışayım.

Kingser

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Serhat
Cihazım
xiaomi 15 pro
Konular
0
Merhaba arkadaşlar,
Biliyorsunuz Touchpal Android 15'te çalışmıyordu. Yabancı bir forumda Android 15'te çalıştığını söyledikleri birkaç apk paylaşıldı.
Ben yükledim. Çalışıyor. Bu yüzden sizinle de paylaşmak istedim.
Yükleyenler sözlük sıkıntısı yaşadıklarını belirtmiş. Bende bir sıkıntı olmadı ama yine de yaşayan olursa diye Türkçe ve İngilizce sözlüklerini de ekliyorum. Bir sorun olursa yazın. Elimden gelen bir şey olursa yardımcı olurum mutlaka.

Gerçekten helal, çok güzel çalışıyor. Elim rahatladı

25102RKBEC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

umutizgi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9T 128GB
Meslek
E-Ticaret Yönetimi
Konular
90
bu tocuhpal x in olayı ne eskiden kullanırdım ama yukarı kaldırınmca açılan emoji barı kısayolu yüzünden kullanırdım, onun dışında vazgeçilmez kılan şey ne :D

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
432
bu tocuhpal x in olayı ne eskiden kullanırdım ama yukarı kaldırınmca açılan emoji barı kısayolu yüzünden kullanırdım, onun dışında vazgeçilmez kılan şey ne :D
T9 klavye olması hocam. Eski Nokia telefonlardaki veya çağrı ekranındaki gibi klavye yok sadece rakamlar var ve sadece harflere karşılık gelen rakamlara tıklayarak yazıyorsunuz, kelimeyi kendisi tahmin ediyor. Yani MIUI yazmak için 6-4-8-4 rakamlarına tıklıyorsunuz ve kendisi MIUI yazıyor. Türkiye için 8-8-7-5-4-9-3 rakamlarına basmanız yeterli oluyor. Alıştıktan sonra ekran klavyesine göre çok daha hızlı ve pratik yazma olanağı sağlıyor ve tekrar ekran klavyesine dönmek çok zor oluyor.

burcu_aksu

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Burcu
Cihazım
Xiomi
Konular
7
Benim için en önemlisi tahmin konusunda en iyi t9 klavye olması. Diğer t9 klavyeler bu konuda asla yeterli değil. Uzun yıllardır kullanıyorum ve çok alıştım. Bir de sizin bahsettiğiniz yukarı kaydırıp emojilere ulaşması var tabi.

umutizgi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9T 128GB
Meslek
E-Ticaret Yönetimi
Konular
90
Benim için en önemlisi tahmin konusunda en iyi t9 klavye olması. Diğer t9 klavyeler bu konuda asla yeterli değil. Uzun yıllardır kullanıyorum ve çok alıştım. Bir de sizin bahsettiğiniz yukarı kaydırıp emojilere ulaşması var tabi.
Benim de şuan vazgeçilmezin swiftkey, yapay zekayla tahmin şeylerini iyileştirdim zamanla; ayrıca bir şeyi silmek için klavyenin herhangi yerinden sağdan sola doğru kaydırınca silmesi büyük kolaylık, alışınca başka klavyelerde olmaması büyük eksiklik geliyor :)

Üst Alt