Yardım titanium bacup yükleme sorunu

natalius

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
mi 5s
Konular
18
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 9.5 Kararlı (9.5.4.0 NAGMIFD)
Telefon Modeli
Mi5S
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar telefonum Mi5S ve MIUI Global 9.5 Kararlı (9.5.4.0 NAGMIFD) sürümü yüklü Titanium Backup yükleme sırasında ekteki fotodaki hatayı alıyorum.TB yükleme için illada rootlu room mu yüklemem lazım.Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

• cbkhx-b2mg8.jpg
    cbkhx-b2mg8.jpg
    228,2 KB · Görüntüleme: 12

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Cihaz rootlu değilse titanium backup kullanma şansınız yok hocam.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
İyi geceler hocam,
TB kullanabilmeniz için root yapmış olmanız gerekmektedir.
Detaylı bilgi için Sayın Peocawe hocamızın konusunu inceleyebilirsiniz.

Oyla:

natalius

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
mi 5s
Konular
18
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İyi geceler hocam,
TB kullanabilmeniz için root yapmış olmanız gerekmektedir.
Detaylı bilgi için Sayın Peocawe hocamızın konusunu inceleyebilirsiniz.
Cevabınız için çok teşekkür ederim .Ben telefonumu değiştireceğim (yine Mi serisi bir tel) dolayısı ile yeni telefonunda aynı şekilde rootlu olması gerekiyor değil mi?

Oyla:

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Cevabınız için çok teşekkür ederim .Ben telefonumu değiştireceğim (yine Mi serisi bir tel) dolayısı ile yeni telefonunda aynı şekilde rootlu olması gerekiyor değil mi?

Evet hocam Yes~~

Oyla:

cemee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 9T Pro, Onep
Konular
2
Titanium backup ile yedek almak icin telefonunuzu rootlamaniz gerekmektedir. (Root islemi romdan bagimsizdir)
Sonra yeni aldiginiz telefonu rootlayip, yedek dosyalarini yeni telefona aktarip, titanium backup ile geri yuklemeniz gerekecektir.
Bir cok uygulama kendi yedegini google hesabinda veya facebook veya baska bir yolla yedekleyebiliyor. Siz ne icin veya hangi uygulamalar icin titanium backup kullanmak istiyorsunuz?

Oyla:

natalius

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
mi 5s
Konular
18
Titanium backup ile yedek almak icin telefonunuzu rootlamaniz gerekmektedir. (Root islemi romdan bagimsizdir)
Sonra yeni aldiginiz telefonu rootlayip, yedek dosyalarini yeni telefona aktarip, titanium backup ile geri yuklemeniz gerekecektir.
Bir cok uygulama kendi yedegini google hesabinda veya facebook veya baska bir yolla yedekleyebiliyor. Siz ne icin veya hangi uygulamalar icin titanium backup kullanmak istiyorsunuz?
Cevabınız için çok teşekkür ederim.Root atmak ayrı rom farklıymış dediğiniz gibi .Bende google authentic onayı gereken 4 tane uygulama var .Binance gibi BTC Türk gibi.Özellikle onlar için istiyorum.Şimdi benim telde Geliştirici Seçeneklerinden OEM Kilit Açmayı yaptım ancak birde Mi Kilit Açma Durumu var bunu açamadım herseferinde "Ağa bağlanın veya yeniden deneyin diyor" Bunun bir çözümü varmı acaba?

Oyla:

cemee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 9T Pro, Onep
Konular
2
Cevabınız için çok teşekkür ederim.Root atmak ayrı rom farklıymış dediğiniz gibi .Bende google authentic onayı gereken 4 tane uygulama var .Binance gibi BTC Türk gibi.Özellikle onlar için istiyorum.Şimdi benim telde Geliştirici Seçeneklerinden OEM Kilit Açmayı yaptım ancak birde Mi Kilit Açma Durumu var bunu açamadım herseferinde "Ağa bağlanın veya yeniden deneyin diyor" Bunun bir çözümü varmı acaba?
Rica ederim. Bu uygulamalari bilmiyorum ama sanirim uye girisi yapiyorsunuz. Tahminimce yedege ihtiyaciniz olmayacaktir. Daha once denediniz mi?
Root icin, bende xiaomi cihaz yok malesef. Ezbere de bilmkyorum. Site icinde adim adim anlatimli rehberler var. Telefon internete bagli degil mi?

Oyla:

natalius

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
mi 5s
Konular
18
Rica ederim. Bu uygulamalari bilmiyorum ama sanirim uye girisi yapiyorsunuz. Tahminimce yedege ihtiyaciniz olmayacaktir. Daha once denediniz mi?
Root icin, bende xiaomi cihaz yok malesef. Ezbere de bilmkyorum. Site icinde adim adim anlatimli rehberler var. Telefon internete bagli degil mi?
evet telefon internete bağlı

Oyla:
Üst Alt