- Adım
- ZEKİ
- Cihazım
- 15T PRO
- Konular
- 75
30
Bursa'da sıradan mahalle berberine saç, sakal 140 TL veriyorum. Gerçekten emek isteyen, dikkat isteyen ve özellikle ustalık gerektiren meslek, takdir ediyorum fakat anlamadığım konu alt tarafı makine ve makası alıp kıl kesiyorsun hocam 140 TL nedir koyun mu traş ediyorsun diyelim geliyor ama diyemiyorsun işte.Tıraşa ne kadar ücret ödüyorsunuz? ☺
Normal bir berber 100 TL sadece saç öyle küçük mahalle berberi değil.Tıraşa ne kadar ücret ödüyorsunuz? ☺
Saç mi uzattınız o dönemDepremden önce saç ve yıkama 20'idi şimdi pazartesi açacaklar dükkanı bakalım var mı değişiklik. Dükkan merdiven altı değil bu arada 10 12 koltuklu temiz mekan orta-üst seviye.
1 ayda önceki fiyat. Kimse kusura bakmasın ama özellikle berberler sosyal medyada şaklabanlık yapmaya başladıktan sonra şov ayağına fiyatlarını saçma sapan yükseltti. Bu konuşulan fiyatları hak etmiyorlar. Çoğu berber işin bi kısmını yapıp gerisini çırağına, kalfasina bırakıyor. Bu dediğim şov işi yemek sektörü içinde geçerli.Saç mi uzattınız o dönem20 tl çok eski fiyat