Yardım This Device is Locked Sorunu

gokhanrsy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi Note 3
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Beta v9.6.0.0
Telefon Modeli
Mi Note 3
Bootloader Kilidi
Açık
Bootloader kilidini açtım ve her şey silindikten sonra telefon açıldı ve klasik olarak "this device is locked" yazıyor ekranda. Buraya kadar normal. Olayın cafcaflı kısmı şu: ben en başta hesabı açarken girdiğimi e-mail i hatırlamıyorum ayrıca kullandığım belirli şifreler var ve onları yazmama rağmen yanlış diyor ki zaten en başta sanırım kendisi bi şifre vermişti ben onu değiştirmedim. Şimdi şifre yenileme isteği gönderiyorum. Ama ne şanstır ki kayıtlı telefon numaram değişti. Şifre değiştirme isteğini o telefon numarasına yolluyorlar. Wifi şifresini girebiliyorum ama değişen bir şey olmuyor. Nasıl yapabilirim yardımcı olur musunuz? Elim kolum bağlı kaldım şuan bi bootlader kilidi yüzünden.

procodertr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
MI 13
Meslek
Yazılımcı
Konular
23
Garanti halledebilir mi? Sonuçta benim açtığım hesap ve şifreyi unutan benim. Dikkate almayabilirler gibime geliyor.
Sizin şifrenizi Hatırlama Gibi Zorunluluğunuz Yok Tabiki Garanti Çözecek.

Oyla:

gokhanrsy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi Note 3
Konular
1
Sizin şifrenizi Hatırlama Gibi Zorunluluğunuz Yok Tabiki Garanti Çözecek.

Teşekkürler angel~~
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cihazda Mi hesabı varken, fabrika ayarlarına alındığı takdirde, cihaz ilk açıldığında internete bağlanmanızı ve cihazdaki Mi hesabının şifresini girmenizi ister. Bu şifreyi giremediğiniz takdirde doğal olarak cihazın başka bir ele geçtiği düşünülerek kilitlenir.
Bunun Bootloader ile alakası yok. Bootloader'ı açan herkes zaten şifresini girebildiği için sorun olmamıştır. Siz hatırlamadığınız için maalesef sorun olması da kaçınılmazdır.
Zenex ile bir iletişime geçin isterseniz.

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Özelden mesaj yazsam bakıyor mu? Yoksa bu formu görmesini mi beklemeliyim?

Oyla:

edo35

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erdal
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
4
Saçmalama lütfen çalıntı falan değil. Mail hatırlamıyorum deme sebebim bootloader açarken girdiğim gmail hesabımdaki id ile telefonda girdiğim çıkan id aynı değildi o yüzden hatırlamıyorum dedim. Telefon numarasına gelirsek taahhüt bitti ve yeni numaraya kampanyalar vardı o yüzden değiştirdim ama dikkatsiz olduğum için ve araştırmadığım için böyle bir şey olacağından haberim yoktu. Gayette telefonun kutusu imei numarası ve faturası elimde. Dediğim gibi sadece dikkat etmediğim için böyle oldu.
Hocam tebessüm ettim cümlemin sonunda fakat günümüz Türkiye'sinde yaşanan şeyler bunlar bunuda belirteyim.Forum arkadaşlarıda çözüme ulaşma konusunda epey başarılılar neden iyi niyet su istimal edilmesin düşünmeden edemiyor insan. Şimdiden geçmiş olsun o halde size

Oyla:

MIHayranı69

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmut
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Hocam tebessüm ettim cümlemin sonunda fakat günümüz Türkiye'sinde yaşanan şeyler bunlar bunuda belirteyim.Forum arkadaşlarıda çözüme ulaşma konusunda epey başarılılar neden iyi niyet su istimal edilmesin düşünmeden edemiyor insan. Şimdiden geçmiş olsun o halde size
Doğru diyorsunuz son 1 haftada 2 tane çalıntı başlığı açıldı forumda. İnsanlar şüpheci artık.

Oyla:

gokhanrsy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi Note 3
Konular
1
Telefon çalacak bir kişinin gelip foruma nasıl yapacağını soracağını sanmıyorum. Varsa o kadar aptal bir hırsız, o aptal hırsıza telefon kaptırmakta ayrı bir olay.

Oyla:

gokhanrsy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi Note 3
Konular
1
Merhabalar ,
Faturalı cihazımda da ben güncelleme yaparken buna benzer bir sıkıntı yaşadım üstad bu başlıkta incele ve uygula istersen 2 gün bekledim ve cihazımı açtılar kullanıyorum.

Yardım - Fabrika ayarlarına dönüşte aktivasyon sorunu -ÇÖZÜLDÜ

Buna benzer bi çözümü yabancı forumdan okudum ve yaptım. Global destek mail adresine faturamı imei numaralarını ve 10 kez basınca çıkan kodun fotoğrafını atıp yardım istedim. Canlı destek ile de konuşabilirdim ama iş saatleri arasına denk gelmedim. Birazcık bekleyeceğim. Eğer mail'ime yanıt gelmezse canlı desteğe de yazarım. Ama türkçe kaynak olması da iyi oldu bu konu hakkında. En azından istenilenleri doğru anlamışım.

Oyla:

yargisiz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ibrahim
Cihazım
mi 6
Konular
1
Şöyleki arkadaşım ben destek maili attım 4 gün boyunca uğraşıp bir arpa boyu yol alamadım ama canlı destekten birkez arıza kaydı almışlar gibi düşün 2 günde okeylenip telefon açıldı. Mesai saatlerine gelince bizle aralarında 7 saat var gibi düşün saat 15:00 den 23:00 e kadar yazabilirsin.

Oyla:

oguzhankarslan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
deneyimli
Cihazım
xiaomi mi8
Konular
0
arkadaslar.bende bl kilidi icin bekliyorum son.114sati kaldi.fakat.bende sifremi hatirlamiyorum tam olarak bu.sifre.nerede.bulunuyor yani.nasil bir.sifre girdigim.hesabimmi. id mi orasini.anlamis.deyilim.hata.yaparim.diye.korkuyorum acikcasi bu.sifre.girdigim hesabimmi yoksa.baska.biseymi

Oyla:

MIHayranı69

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmut
Cihazım
Mi 8
Konular
1
arkadaslar.bende bl kilidi icin bekliyorum son.114sati kaldi.fakat.bende sifremi hatirlamiyorum tam olarak bu.sifre.nerede.bulunuyor yani.nasil bir.sifre girdigim.hesabimmi. id mi orasini.anlamis.deyilim.hata.yaparim.diye.korkuyorum acikcasi bu.sifre.girdigim hesabimmi yoksa.baska.biseymi
Gmail şifreniz ve MI şifreniz olmak üzere iki türlü hesabınız olur Xiaomi cihazlarda.
MI hesap şifreniz ile bootloader açarsınız.
Gmail (google hesabı da denir) şifreniz ile de play store vb hizmetlerinden faydalanırsınız.

İkisinin de şifresini unutmamanız cihazınızın bir sıfırlanma işlemi sonrası kullanılamaz hale gelmemesi için önemlidir.

Oyla:
Üst Alt