Harika olmuş hocam. Elinize emeğinize sağlıkArkadaşlar yeni uygulamam yayınlandı.
Uygulama ile Global veya Çin tema mağazasındaki temaları indirebilirsiniz.
Arama çubuğuna tema linkini yapıştırarak yada sözcük araması yaparakta temalara ulaşabilirsiniz.
İndirilen temaları içe aktarmadan uygulama içerisinden uygulayabilirsiniz.
UYARI: Uygulanan tema sadece Custom rom kullanılan cihazlarda kalıcı olur aksi halde bir müddet sonra varsayılan temaya döner..
PlayStore:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Beğendiğinize sevindim. Teşekkür ederim.Harika olmuş hocam. Elinize emeğinize sağlık
Ben çok başarılı buldum, hem mıuı 10 hem miui11 versiyonunu çıkarıyor ve seçim şansı sunuyor. Tebrik ederim. Başarılarınızın devamını dilerim
Ben buna katılmıyorum. Forumdaki yada diğer Türk tema yapımcılarını heveslendirecek, tema yapmaya itecek şey temasının forumda begenilmesi yada uygulamadan indirilmesi değil, tema marketinde yorum yapılıp begenilmesidir. Bu önerdiğiniz şey temayı kullandığı halde tema marketinde yorum yapmaktan üşenen insanları dahada rahata alıştırır. Farkettiyseniz çoğu kişi artık bu sebepten zamanını tema yapmak için harcamaya gerek duymuyor. Benim bir temam mtz linkinden 400kere indirilmiş, forumda 40 yorumu var, tema marketinde 4 tane Türk yorum yapmış. Anlatabilmişimdir umarımAyrıca diğer arkadaşın önerdiği gibi forum yapımcılarının temalarıda bir veritabanı haline getirilip Ayrı bir kategori olarak eklenebilir. Daha bir forsumuz olur, uygulamaya ulaşan ama siteye ulaşmamamış kişilerin ilgisini çekip kimmiş bu geliştiriciler meraka falan gibisinden üye çekilebilir foruma.
Ben buna katılmıyorum. Forumdaki yada diğer Türk tema yapımcılarını heveslendirecek, tema yapmaya itecek şey temasının forumda begenilmesi yada uygulamadan indirilmesi değil, tema marketinde yorum yapılıp begenilmesidir. Bu önerdiğiniz şey temayı kullandığı halde tema marketinde yorum yapmaktan üşenen insanları dahada rahata alıştırır. Farkettiyseniz çoğu kişi artık bu sebepten zamanını tema yapmak için harcamaya gerek duymuyor. Benim bir temam mtz linkinden 400kere indirilmiş, forumda 40 yorumu var, tema marketinde 4 tane Türk yorum yapmış. Anlatabilmişimdir umarım