Hocam bağlantı linkini WhatsApp üzerinden kopyalayıp oradan açtığınız zaman sizi Temalar uygulamasına yönlendirecektir.Mi6 MiuiPro 8.11.11 ve windows pc ile denedim aynı ilginç
Hocam hayırlı olsun ben daha önce mtz. den my themer programıyla biraz kullanmıştım blue dan sonra bununuda bekliyordum ama temalardan bulamıyorum bu linkten de Ağa bağlanamıyor hatası veriyor
Arkadaşlar Temalar uygulamasında sıkıntı olabilir. #22 mesajta bir çözüm önerisinde bulundum, deneyip geri dönüş yapabilir misiniz?Tema sistemden alındı mı ? Bulamıyorum linke tıklayınca kaynak yüklenemiyor diyo
Hayırlı olsun hocam elinize sağlık
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen hocam. Teşekkür ederim sizlereElinize sağlık hocam, mağaza şenlenmeye devam ediyor![]()
Arkadaşlar Temalar uygulamasında sıkıntı olabilir. #22 mesajta bir çözüm önerisinde bulundum, deneyip geri dönüş yapabilir misiniz?
Aşağıdaki gibi ilk mesajda bulunan tema linkini kopyalayıp WhatsApp üzerinden bir arkadaşınıza atın daha sonra tekrar linke tıklayarak SS de olduğu gibi, Temalar uygulamasına yönlendirme yapacaktır.Denedim olmadı