- Adım
- Ekrem
- Cihazım
- Xiaomi Mi A1
- Konular
- 11
Manuple hangi tel var sende?Ortalama kullanım ile 3 gün gidiyor.
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Manuple hangi tel var sende?Ortalama kullanım ile 3 gün gidiyor.
Oh maşallah...geçenlerde biri yazmıştı, neredeyse herşeyi kapatıp, o da 3-4 gün alıyormuş, hangi cihaz dı hatırlayamadımOrtalama kullanım ile 3 gün gidiyor.
En çok güç harcıyan uygulamaların arka plan veri harcamalarına sınırlama getirin. Daha sonra geliştirici seçeneklerinden arka plan işlem sınırını 2 ye çekin.Biraz normale dönüyor. Ben şahsen pil sorunu düzelen kadar bu şekilde idare e dicem.Bir de chromu devre dışı bırakıp alternatif olarak dolphin browserı kurabilirsiniz.Chrom son güncelleme ile kaynak ve güç tüketimini artırdı.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bendede durum bu. Boşta iken bile pil harcıyor. Format zamanı geldi galiba.
Tüm bunlar sonrası benim telde ki durumEn çok güç harcıyan uygulamaların arka plan veri harcamalarına sınırlama getirin. Daha sonra geliştirici seçeneklerinden arka plan işlem sınırını 2 ye çekin.Biraz normale dönüyor. Ben şahsen pil sorunu düzelen kadar bu şekilde idare e dicem.Bir de chromu devre dışı bırakıp alternatif olarak dolphin browserı kurabilirsiniz.Chrom son güncelleme ile kaynak ve güç tüketimini artırdı.
Bi deneyelim ama tarayıcı olarak chrome altarnatifi yok. Kısayol, şifre, şu bu kayıtlı hep.Tüm bunlar sonrası benim telde ki durumGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Samsung internet chrome'a 10 basar. Yine samsung hesabı ile oturum açıp istediğin şifreyi kaydedebilirsin.Bi deneyelim ama tarayıcı olarak chrome altarnatifi yok. Kısayol, şifre, şu bu kayıtlı hep.
Şifreleri dert etmezseniz chromu yerine brave browser Chrome tabanlı yazılmış az güç tüketen reklam engellemesi mevcut chromla neredeyse aynı.Bi deneyelim ama tarayıcı olarak chrome altarnatifi yok. Kısayol, şifre, şu bu kayıtlı hep.
Köroğlu'nun dediği gibi tüfek icat oldu mertlik bozuldu.Oh maşallah...geçenlerde biri yazmıştı, neredeyse herşeyi kapatıp, o da 3-4 gün alıyormuş, hangi cihaz dı hatırlayamadım
25 sene önce ilk telefonlar çıktığında, kız kardeşimi arıyordum ve hiç ulaşamıyordum....buluştuğumuzda sordum...abi kapatıyorum ben telefonu, arama yapacağım zaman açıyorum dedi, neden diye sordum, pili bitmesin diye dediydi...
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk