Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tahminimce 8.1 güncellemesi ama güncellemede daha önce geldiğinde Hatalı olduğu için bence güncellemeni tavsiye etmem Bence önce Herkes bir gün gelirsin Ona göre hata yoksa inceldi ben mesela Telefonu yeni aldım 12 Temmuz'da aldım Telefon 712 ile geldi bana telefonu güncellemedim 712 alışmıştım Yani o kadar sonra 8 daha iyi diye onu güncelledim şu an 28 bir sıkıntı görmedim ama 8.1 da araştırmalarıma göre daha önce çok hatası olduğu için güncelleme tavsiye etmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bence herkes güncelleştirme kaldığın zaman şeysin yani memnun kalırlarsa cevabını yazsın en doğrusu bu yani 8.1 daha önce çok hata vardı
Bahsettiğim şey kulaklık. Temel sıkıntı şu; ses düzeyini indirelim derken, karakteristiğini de tamamen bozdular. Ses o kadar çok yumuşatıldı ki, baslar söndür, tizler bile saçma sapan bi havada. Akustik bir şey dinlerken zayıf, elektronik dinlerken de zayıf bir ses çıkışı var artık. Bunun sağlık prensipleriyle bütünleştirilip bu hale getirilmesi kesinlikle palavra. Sırf yeni telefonlarına ekleyecekleri özellikleri eski telefonlarda tutmamak için bu hale getiriyorlar. Bu bildiğin tüketiciye hakaret.
Koyu arkaplan seçildiğinde bildirim paneli koyu moda geçiyor
Mobil data yı kapatırken onay istiyor
Bildirim ışığı yanıp sönmüyor. Sürekli olarak yanıyor
Ayarlar sayfasında tasarımsal değişiklik var.
Kuzenimdeki ekran açılmama hatasında da düzelme olmuş ( herhangi bir ekran kilidi vs. olmamasına rağmen güç tuşuna basıldığında tuş ışıkları yanıyor fakat ekran açılmıyor. Bir kaç denemeden sonra geliyor ekran )
türk ve yabancı çeşitli sitelerde hem parmakizi okutulunca ekranın uyanmasının gecikmesini hem de bildirim ledinin sürekli yanmasını araştırdım, şimdilik çözüm önerisi yok, sadece bunun bir hata olduğu ve güncelleme ile giderilebileceğine ilişkin bilgiler var. aynı sorunlar pixel cihazlarda da yaşanmış.
kendimde çeşitli denemeler yaptım fakat sonuç aynı