- Adım
- Mahmut
- Cihazım
- Xiaomi MI 8 SE
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 32
Güncelleme genel olarak mı geldi?
Bide gülerek gönderilemedi diyorMobil veri ile gönderin yada gönderildi diyene kadar ekranı açık bekleyin enson titreyip gönderildi diyor.
Bugün öğle vakitlerinde normale döndü bende dokunmatikAlla alla herkes dokunmstikten şikayet etmiş ama bende bir problem yok normal dokunmatik
Bu dokunmatikte mi aksaklik olayi bir kesimde var bir kesimde yok acaba a2 lite de iki farklı panel kullanilmis muhabbetinden olabilir mi ? Sayin yönetici ve ilgili arkadaşlar teknik bilgileri ile bizi aydinlatirsa sevinirim
Yok o gülmüyor icon öyle ... Şimcik şöyle söyleyeyim o raporların olduğ yerden çıkma yaklaşık 2 -5 dk arası ekranı açık o alanda bekle gönder dediğinde bir kez titreyecek belli süre geçince 2 kere üst üste titreyerek gönderim başarılı diyecek kesinlikle ekrandan uygulamadan çıkma. Dahada olmazsa bilemeyeceğim mobil veride veri harcama izni ister izin ver.Bide gülerek gönderilemedi diyor
Güvenlik güncellemesi gelirmi geri dönünce.Bl kilidini açtım, oreoya geri döndüm, rootladım ve baştan kurulum yaptım. Sonuç = ohh bee.