Geliştirici seçeneklerinden bu seçenek açık mı ?...Bir komik durum daha var..mesela şarja taktım telefonu..ekran kendi kendine uykuya geçmiyor...illaki dugmeden ekranı kapatmak gerekiyor...
Aaaaa evet.. kapadım.tesekkurlerGeliştirici seçeneklerinden bu seçenek açık mı ?...Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Aynen dediğiniz gibi.... dokunmatik acaip kötü ... resmen ekrana baskı uyguluyorum.diyorum ya ..bir daha Xiaomi android öne asla almam...q gelirse telefonun hiç calismayacagini düşünüyorumtam olarak ne getirdi ne götürdü bilinmez ama dokunmatik çok kötüleşti bayaa ağır ve sert basmak gerekiyo
Diyer hususta konuşurken arama geldiğinde konuşmayı sonlandırıyo böyle rezalet görmedim
neden güncelleme getirirken neleri getirip neleri götürdüğü belirtilmez anlamış deyilim
Bu durum herhalde telefondan telefona fark ediyor galiba. Şu anda dokunmatik bende sorunsuz mesala. Eksik tek birsey var şu yarim bildirim olayi cözüldu simdi yeniden geldiSon güncellemeden sonra ekran dokunmatiği aşırı kötü...resmen yazı yazarken zorlanıyorum...Yapmayın sakın...Rezillik bence..Bu çinliler donanım konusunda iyi ama yazılım konusunda bence sınıfta kaldılar...ayıptır ya...çalışan şeyi neden bozarlar anlamıyorum....
Birkaç güne update gelebilir...ekran dokunmatik sorunu çok önemli bir konuBuraya baktığım iyi oldu bende ekranım bozuldu sanmıştım