Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İndirme linki; Widget ve Araçlar.zip Android 10 için indirme linki; Widget ve Araçlar A10 Magisk Kurulum; İndirdiğiniz .zip dosyasını telefon hafızasına atın ve TWRP'ye geçin ve şu yolu izleyin. -TWRP -İnstall -Widget ve Araçlar.zip -"Swipe to confirm flash" -Reboot Android 10 İçin...
Miui 12 için söylüyorum, karanlık moda aldığın zaman, Miui 11'deki gibi kontrol panelini görsel olarak değiştirmeden tamemen siyah yapmalı. Bunun haricindeki tüm detaylar benim için önemsiz.
İndirme linki; Widget ve Araçlar.zip Android 10 için indirme linki; Widget ve Araçlar A10 Magisk Kurulum; İndirdiğiniz .zip dosyasını telefon hafızasına atın ve TWRP'ye geçin ve şu yolu izleyin. -TWRP -İnstall -Widget ve Araçlar.zip -"Swipe to confirm flash" -Reboot Android 10 İçin...
Merhaba, zaten var olan widgetlerden ziyade yeni, onlardan farklı, buradaki insanları temsil edecek, sizin istediğiniz şeyleri eklemek istiyoruz. Ne istediğinizi yazar ya da gösterirseniz widgetlerin arasına ekleyebiliriz.
Miui 12 için söylüyorum, karanlık moda aldığın zaman, Miui 11'deki gibi kontrol panelini görsel olarak değiştirmeden tamemen siyah yapmalı. Bunun haricindeki tüm detaylar benim için önemsiz.
Benim tercihim temada ikonlar çok önemli bir kaç ikon yapılıp bırakılmamalı genel olarak herkesin kullandığı ikonlar eklenmeli örneğin Türkiye için sağlık banka ve alışveriş uygulamaları gibi temayı değiştirince yeni rom kurmuş veya yeni telefon almış hissiyatı yaşatmalı xiaomi de genel olarak birbirine yakın temalar var bu konuda Huawei de daha çok çeşit var kilit ekranı olsun iconlar olsun alternatif Xiaomi ye göre Huawei de çok daha fazla bende tema tasarlıyorum bakıyorum genel manada klasik değilde olmayanları yapmaya çalışıyorum aklıma gelen diğer telefon üreticilerinin arayüzleri uyarlanabilir Ubuntu Pardus Windows oppo oneplus vivo htc gibi.
Merhaba, standart simge olarak bahsettiğim şey yaklaşık 100-120 simge kadar yapıyor. Yani açmak gerekirse Xiaomi ve Google uygulamaları + sosyal ağ uygulamaları ve en çok kullanılan diğer uygulamalar. Simgesinin olmasını istediğiniz uygulamaların bir listesini buraya ya da özele yazabilirsiniz.
Var kilit ekranı ve duvar kağıdı taslak durumunda şu an diğer arkadaş zaman ayıramadığından tek başıma uğraşıyorum uğraştırıyor maalesef isterseniz mtz linki atabilirim ama
Var kilit ekranı ve duvar kağıdı taslak durumunda şu an diğer arkadaş zaman ayıramadığından tek başıma uğraşıyorum uğraştırıyor maalesef isterseniz mtz linki atabilirim ama