Zaten bunu ilk mesajınızda belirtmiştiniz diye hatırlıyorum hocam...demekki ilk mesajları kimse okumuyorAynen gün içinde eklemeyi düşünüyorum teşekkürler![]()
Tüm mesajı yazıp sonra aklınıza gelmiş olmalı ki, editleyip eklemişsiniz anket mesajını hocam.. Resimlerin altında kalınca en son fark eden olamayabilir diye düşünüyorum.Zaten bunu ilk mesajınızda belirtmiştiniz diye hatırlıyorum hocam...demekki ilk mesajları kimse okumuyor
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Evet haklısınız...aklımıza hep sonradan geliyor...çok tez canlıyız...ama halilgürbüz yazdığında o editlenmiş hali mevcuttu...Tüm mesajı yazıp sonra aklınıza gelmiş olmalı ki, editleyip eklemişsiniz anket mesajını hocam.. Resimlerin altında kalınca en son fark eden olamayabilir diye düşünüyorum.
MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam bende onu diyorum zaten editlediğiniz için mesaj resimlerden sonra kalmış, fark edemediği için arkadaş öneride bulunmuş, yani laf sokmanın bi manası yokEvet haklısınız...aklımıza hep sonradan geliyor...çok tez canlıyız...ama halilgürbüz yazdığında o editlenmiş hali mevcuttu...
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Hocam isim ne olursa olsun bence türkçe isimler verelim artık temalarımıza. Elin yabancısı da ismin anlamını merak etsin açsın google çeviri kullansın, hep biz mi yapacağız. Bide bir kelime öğrenmiş olurlar kültürümüzü öğretmiş oluruzAman dikkat hocamSizin hızınızı kesmeden Not alalım hemen
![]()
Bildiğim kadarıyla mağazada ingilizce dışında isim için onay verilmiyor hocam, yanlışım varsa lütfen düzeltin.Hocam isim ne olursa olsun bence türkçe isimler verelim artık temalarımıza. Elin yabancısı da ismin anlamını merak etsin açsın google çeviri kullansın, hep biz mi yapacağız. Bide bir kelime öğrenmiş olurlar kültürümüzü öğretmiş oluruz