Olabilir hocam, "Colorful fog" gibi"Renklisis" yada İngilizcesi her ne ise o olabilir.
Tema rengarenk ama sisli bir görünüme sahip. Çok hoş olur bence bu isim.
Merhaba hocam, bizlerde katılabilirmiyiz?Arkadaşlar merhaba
Aşağıdaki ekran görüntülerini paylaşmış olduğumuz tema sayın Skorpi hocam ve bana göre bitti gibi. Fakat isim konusunda bir karara varamadık ve sizlerden gelecek olan önerilere açığız. Ayrıca eklenmesi gereken veya şu kısım böyle olsun dediğiniz yönler var ise, temanın bütünlüğünü bozmayacak şekilde değişikliklerde yapılabilir.
Haydi bakalım MIUI Türkiye ailemiz, şimdiden güzel bir isim ve tema çıkacağına eminim
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Edit:
En fazla yoğunlaşılan isim için, anket daha sonradan eklenecektir
Sizce bu nasıl sayın hocamGri tonlama hayli hoşuma gitti Ottoman hocam. Belki bir ton daha koyu olabilir o sizin tercihiniz. Yalnız bir şey dikkatimi çekti. Kilit ekranında blue ring kullanmanızın özel bir nedeni mi var?
Bence daha özgün bir şey kullanabilirdiniz diye düşünüyorum. Kaldı ki biraz genç işi bulduğum için o zamanda pek tercih etmemiştim. Fakat gri renkler favorim olduğu için tonlara bayıldım diyebilirim.
Bunlar benim naçizane düşüncelerim... Elinize sağlık...
Hocam eğer yanlış görmediysem banTabiki hocam, ne demek![]()
Tabiki hocam, ne demek![]()
Rüzgarın dansı / rüzgar şovu, wind shov / wind dance.Tabiki hocam, ne demek![]()
Hocam mesajları yanlışlıkla parça parça gönderdim kusura bakmayın lütfen.Hocam eğer yanlış görmediysem ban
sanki bu rüzgarın dansı , rüzgar şovuçağrıştırıyor.windshov yada wind dance.
Rüzgarın dansı / rüzgar şovu, wind shov / wind dance.
Vay... İşte budur hocam. Turkuaz ve purple sea den sonra daimi kullanacağım yeni bir temam oldu. Nazik jestiniz için de ayrıca teşekkür ederim...Sizce bu nasıl sayın hocam
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.