Teşekkürler hocam...ben tabiki onaydan önce kullanma ayrıcalığını ve onurunu yaşıyorum...İnşallah tez zamanda yayınlanırArkadaşlar Tema Mağazasına Onay için yükleme yapılmıştır. Bekliyoruz artık bilginize![]()
Hocam sizin onayınızdan geçmeden mağazaya yükleme yapmıyorum biliyorsunuzTeşekkürler hocam...ben tabiki onaydan önce kullanma ayrıcalığını ve onurunu yaşıyorum...İnşallah tez zamanda yayınlanır
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
AminTeşekkürler hocam...ben tabiki onaydan önce kullanma ayrıcalığını ve onurunu yaşıyorum...İnşallah tez zamanda yayınlanır
Bundan mı bahsediyorsunuz hocamTema mağazasından link nasıl alınır öğretebilecek varmı?
O tuş benim uygulamada yok, 9.7.4Eu betaBundan mı bahsediyorsunuz hocamResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Teşekkürler hocam....Sıra geldi Gök Türk' e o zamanHocam sizin onayınızdan geçmeden mağazaya yükleme yapmıyorum biliyorsunuzİnşallah yazdığınız gibi kısa sürede yayına girer
![]()
Aynen hocam ismine yakışır bir tema yapacağız İnşallahTeşekkürler hocam....Sıra geldi Gök Türk' e o zaman