.mtz dosyasını miui theme deginer ile telefonsuz son versiyonla nasıl inceliyeceğiz?
M Mustafa74 Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Mustafa Cihazım Mi5 Yaş 50 Konum Ankara Katılım 2 Mart 2017 Konular 9 Mesajlar 40 Tepkime puanı 4 Puanları 8 4 Nisan 2017 #1 .mtz dosyasını miui theme deginer ile telefonsuz son versiyonla nasıl inceliyeceğiz?
VSM Emekli Yönetici Emekli Yönetici Uzman Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım VESİM Cihazım Mİ5 32 GB Konum şanlıurfa/ birecik Katılım 12 Ağustos 2014 Konular 64 Mesajlar 2.324 Tepkime puanı 2.006 Puanları 188 4 Nisan 2017 #2 Mustafa74' Alıntı: .mtz dosyasını miui theme deginer ile telefonsuz son versiyonla nasıl inceliyeceğiz? Genişletmek için tıkla ... mtz dosyasına çift tıklayın winrar ile açın. veya uzantıyı rar yapın yine winar ile açın
Mustafa74' Alıntı: .mtz dosyasını miui theme deginer ile telefonsuz son versiyonla nasıl inceliyeceğiz? Genişletmek için tıkla ... mtz dosyasına çift tıklayın winrar ile açın. veya uzantıyı rar yapın yine winar ile açın
altanis Kıdemli Üye Kıdemli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Bülent Cihazım Mi Note 2 Meslek Eğitimci Konum Bursa Katılım 2 Ekim 2015 Konular 30 Mesajlar 286 Tepkime puanı 186 Puanları 58 15 Nisan 2017 #3 En kolay yolu 7zip ile açmak hocam.Tüm dosyaları görebilir,taşıyabilir,inceleyebilirsiniz.