Teşekkür ederim hocam Tema hazırlayan (sıfırdan) yapan tema tasarımcıları günlerini, haftalarını verip emek harcayarak bu işlemleri yapıyor ve tema mağazasında paylaşıyor. Ama bunu görmeyen (deneyimlemeyen) kişiler bu işin çok basit olduğunu görüyor.Eline emeğine sağlık hocam. Bugün agit77 hocamın türkçeleştirdiği tema yazılımı ile biraz kurcalama yaptım. Yok hocam bu işler bana göre değil, çok fazla sabır ve emek gerektiriyor.
Teşekkür ederim hocam, Photoshop hakkında pek bilgim yok maalesef.Hocam elinize sağlık Bayağ yararlı bir konu olmuş.. Bir şey sormak istiyorum da acaba Corel draw yerine photoshop kullanıp resolution ayarını kaç yapmam gerekli? Biliyorsunuz ki Photoshop üzerinden genellikle web tabanlı içerikler yapılıyor ama baskı işi de yapılabiliyor bu resolution ayarı ile örneğin web için 72 yeterli oluyor ya da matbaa da baskı işinde ise 300 olarak ayarlanıyor bunun için kaç ayarlamam gerekli acaba? Corel kullanmayı pek sevmiyorum da
Tamam hocam sağolunTeşekkür ederim hocam, Photoshop hakkında pek bilgim yok maalesef.
Hocam elinize sağlık Bayağ yararlı bir konu olmuş.. Bir şey sormak istiyorum da acaba Corel draw yerine photoshop kullanıp resolution ayarını kaç yapmam gerekli? Biliyorsunuz ki Photoshop üzerinden genellikle web tabanlı içerikler yapılıyor ama baskı işi de yapılabiliyor bu resolution ayarı ile örneğin web için 72 yeterli oluyor ya da matbaa da baskı işinde ise 300 olarak ayarlanıyor bunun için kaç ayarlamam gerekli acaba? Corel kullanmayı pek sevmiyorum da