hocam eline sağlıktercihimi bende kırmızının asaletinden ötürü Red Dawn diyorum
Teşekkürler arkadaşlar, isim konusunda bizde tek geçelim artıkSüpersin üstad her zaman ki gibi ellerine emeğine sağlık Red Dawn tek geçiyorum...
Hocam sizin ve benim gibi statükocuları artık buralarda barındırmıyorlar, mecburen kabuğumuzdan çıkmak zorunda kalıyoruz, ki ben bundan asla şikayetçi değilim....zaten artık Sayın DOBERDEN hocamı kendime örnek alıyorumİsim Red Dawn, yayın tarihi hafta sonu. En geç pazartesi yükleriz.
Telefonu aldığı günden beri varsayılan tema kullanan benim gibi klasik düşkünü bir statükocuyu bile tema sevdalısı yaptınız ya....Helal olsun diyorum, başka da bir şey demiyorum Ottoman hocam.
![]()
 Son güncelleme için mi hocamEvet Temayı sildim arşivimden..
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
Evet hocam, sayenizde Tema Manyağı oldum, Allah sizden razı olsun Son güncelleme için mi hocam![]()
Güzel olan her bağımlılık iyidir hocam, ne mutlu bana ki size böyle bir konuda bağımlılık yapmışımİsim Red Dawn, yayın tarihi hafta sonu. En geç pazartesi yükleriz.
Telefonu aldığı günden beri varsayılan tema kullanan benim gibi klasik düşkünü bir statükocuyu bile tema sevdalısı yaptınız ya....Helal olsun diyorum, başka da bir şey demiyorum Ottoman hocam.
![]()
Hocam sizin ve benim gibi statükocuları artık buralarda barındırmıyorlar, mecburen kabuğumuzdan çıkmak zorunda kalıyoruz, ki ben bundan asla şikayetçi değilim....zaten artık Sayın DOBERDEN[/olmuyorumdamı kendime örnek alıyorum
Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk[/QUOTE]
Teşekkürler.. Üstatım umarım kötü örnek olmuyorumdur...