Haber Telegram - Kesinlikle denenmesi gereken uygulama

Telegram daha önce çok kez adını duyduğum ama denemek için fırsatım olmayan bir uygulamaydı. Geçtiğimiz günlerde Facebook grubumuzda daha fazla kişiye ulaşabilmek adına uygulama arayışı içine girdiğimde, telegram uygulaması aklıma geldi ve yükledim. Uygulamanın işime yarayacak en güzel özelliği 20.000 kişiye kadar grup sohbeti oluşturulabiliyor olmasıydı. Biliyorsunuz ki bu durum Whatsapp için, eğer hala değişmediyse, …

MÜŞAVİR

S.M.M.M.
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Y
Cihazım
POCO M3 4/64
Meslek
SMMM
Konular
36
HiddeNKinG

Hocam ne zamandır kullanıyorum bilmiyorum ama epeydir telefonumda yüklü ama etrafımda kimse kullanmadığından hiç kullanmadım bende. Ama halen telefonumda yüklü.

Hatta bir ara FETÖ cülerin yeni mesajlaşma uygulaması telegram felan diye yazıldı çizildi, endişelendim ama yinede telefonumdan silmedim.

ansefraha

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cihad
Cihazım
Mi 5s Plus
Konular
0
Xiaomi konusunda yardımlaşabileceğimiz bir telegram grubu var mı?

MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rolnes

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Mi Note3
Konular
5
Uzun zamandır kullanıyorum. Whatsapptan kurtulmak için arkadaşlarımı davet ediyorum ve her gelen memnun kalıyor.Uygulama whatsappla karşı karşıya geldiğinde inanılmaz derecede fresh ve seri. Gerek fotoğraf gerek mesajlar uygulama içerisinde yük oluşturmuyor. Şu mail hesabına yedekleyeyim,rom yukledikten sonra acaba whatsapp yedeklemesi tam olarak gerçekleşecek mi gibi bir dert yok. Her ne olursa olsun numaranla giriş yap, en son bıraktığın gibi bul uygulamayı. Emojiler çok hoş, ayrıca uzun zamandır beğenerek kullandığım ve gerçekten hayat kurtaran bir özellik mevcut; yalnizca x kişisine atmanız gereken mesajı yanlışlıkla y kişisine attığınızı varsayalım.Y kişisi o mesajı görsün/görmesin karşılık olarak o mesajı onun görmemesini sağlayabiliyor,silebiliyorsunuz. Web,linux,macos ve Windows üzerinden yazışma desteği whatsapptan aylar,yıllar önce geldi. Yıl olmuş 2017 kurtulun artık şu whatsapptan. A son olarak unutmamakta fayda var story saçmalığı bu uygulamada yer almıyor <3

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
20000 kişiyle grup sohbeti mi? böyle bir özellik neye yarar? Uzun zamandır beklenen görüntülü konuşma olsun.

maboc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
mi5s
Meslek
elektronik-bilgisayar
Konular
10
telegram en güzel yani tlf hattı olmadan çalışması :D seviyorum bu özelligi pc de 7/24 telegram açık :D HiddeNKinG hocam verdiginiz gruba giremedim sayfa hata veriyor :(

Son düzenleme:
Üst Alt